Verslag meetings Booischot - Eindhoven - Oordegem - Merksem

03/06/2022 Booischot -  Eindhoven
04/06/2022 Oordegem - Merksem                            

Het regende toptijden voorbije weekend!

Schotel een atleet die in conditie zit, en nog even niet aan examens wil denken, een quasi perfecte zomeravond (qua weersomstandigheden) voor, en dat te midden een relaxte sfeer, en dan weet je dat er een cocktail ontstaat waaruit een tsunami aan persoonlijke besttijden kan openbarsten. Zij die in Booischot van de partij waren, weten perfect wat we bedoelen. Onze goede collega’s van AVZK stonden daar borg voor, en zij werden beloond met een heel ruime aanwezigheid van aubergine-atleten. Voor onze Beta-mensen is dit natuurlijk een makkie, Booischot en Begijnendijk-Betekom zijn immers buurtgemeenten met alleen een provinciegrens tussen, maar ook heel wat jongeren vanuit onze HERA- en DAK-kern doken op bij onze goede vrienden, waarmee de Beta-kern een zeer goede relatie heeft. Niet dat het er een overrompeling van vele clubs was, zeker als je het vergelijkt met 1 dag later in Lede-Oordegem, waar meer dan 1000 atleten kwamen opdagen, maar een pittige Lyra-delegatie zorgde in ieder geval voor voldoende concurrentie, en de drang om even de boeken en cursussen te vergeten zorgde wel voor de rest.
BS01 
Kijk naar de gulle lach van bovenstaande jonge dames, en je bent meteen mee in het verhaal. Deze 8 meisjes hadden net een 200m afgewerkt, en bij 6 van hen verscheen er meteen een PR-vermelding achter hun naam. Marie Vanleeuwen liet een 30”00 optekenen, en ook Kaat Witters (29”31) en Olivia Wittevrouw (27”83, nochtans voorbije dagen wat ziek) liepen nooit sneller dan hier op de gezellige AVZK-piste. Datzelfde geldt ook voor Lotte Huenaerts (27”50) en Marie Vermeulen (26”50), die trouwens een dubbelslag sloeg, door zich ook op de 100m te verbeteren tot 12”56. Dus alleen Noa Joos, hier 27”33, en Nele De Cat (29”05) kwamen niet tot een nieuwe PR-tijd op die 200m, wat geenszins betekende dat ze teleurgesteld moesten zijn, wel integendeel. Nele, nummer 349 op de bovenstaande foto, kende een topdag aan de hoogspringstand, waar ze vlekkeloos opereerde tot en met de 1m50, en ze versloeg er ondermeer Joske Nagels die een bestsprong van 1m41 achter haar naam kreeg. Joske (4m09) was net als haar 1 jaar jongere zus Suzanne Nagels (3m14) ook present aan de verspringbak, waar Eline Moriau een PR-afstand van 4m32 realiseerde. Alleen onze eerstejaars cadet Anneline Smets deed met 4m46 nog net een tikkeltje beter, nadat ze eerder op de avond al een 13”35 achter haar naam kreeg op de 100m. Bij de jongens profiteerde vooral Thias Van Rompaey van de aangeboden omstandigheden, wat resulteerde in een mooie PR-prestatie op de 100m (12”76), 200m (26”34) en aan de hoogspringstand, waar hij de PR-hoogte van 1m65 in de boeken liet verschijnen. Op de 200m had Senne Caers (28”61) in ieder geval geen verhaal tegen zijn 1° jaars leeftijdsgenoot.

BS02
Schitterende avond voor Thias, ondermeer aan de hoogspringstand! (alle foto’s zijn van Sven)

Ook onze scholieren zitten conditioneel fameus op schema, in het bijzonder bij de jongens. We hebben het reeds aangehaald in een vorig artikel, maar herhalen het met veel plezier, in het voorprogramma van de Memorial Van Damme staat de 4x100m voor scholieren geprogrammeerd, en dat is niet in dovenmansoren verzeild geraakt. Dieter Bergs staat buiten kijf, en ook Robbe Carchon is redelijk zeker van zijn positie, temeer daar ze beiden zaterdag alweer fameus uitpakten in Lede-Oordegem. Dieter begint stilaan maar zeker te wennen aan seniors om zich heen, en kende er dus al heel wat minder stress. Zelfs een valse start net naast hem, en een pittig lang wachtende starter konden hem niet van zijn melk brengen, wat resulteerde in een puike startfase en een mooie 10”76-chrono. Ook Robbe genoot met volle tuigen van de gunstige omstandigheden en dito concurrentie, wat een schitterende PR-tijd op de 100m, 11”39, en de 200m opleverde, waar hij met een 22”99 voor het eerst onder de fameuze 23”-barrière dook. In Booischot waren de omstandigheden evenzeer uitstekend, en ook hier liepen onze 6 scholieren jongens alle zes naar een persoonlijke besttijd. Kamiel Van Rompaey liet de klok stilvallen op een werkelijk schitterende 11”75-chrono, en ook Jonas Eelen gaf zijn vreugde de vrije loop bij het aanschouwen van die 11”89-besttijd. Reken daarbij nog de 11”69 die Rune Ginkels (dit weekend rust, na zijn schitterende gouden meerkamp-plak vorig WE…) eerder liet optekenen, en je weet meteen dat de plaatsjes erg duur bevochten worden, en het nog geen tijd is om op zijn lauweren te gaan rusten. Vik Tielens kwam hier in Booischot tot een fraaie PR-tijd van 12”03, en nestelt zich daarmee netjes naast Oscar Muës, die we trouwens in Lede-Oordegem aan het werk zagen, zij het op de 200m (24”83). Wat een ongekende luxe, jongens …  
Als extra info richting hun trainers, op 30 juli is er een 4x100m voorzien op de meeting in Lier, en hetzelfde nummer vinden we ook terug op 3 augustus in Herentals. De Vlaams-Brabantse teams die ons op 27 augustus in Vilvoorde van de provinciale titel willen weghouden, zullen toch van goede huize moeten komen. Ook Daan Van Breedam (hier PR 12”62 en 25”80) en Toon Demarsin (PR 12”67) beseffen, verstandig als ze zijn, dat er niets te beginnen valt tegen dat overwicht van hun snellere clubmakkers. Later op de avond zou Toon nog een 800m afwerken in 2’16”89.
Op de 200m zagen we ook Seppe Bossaert (PR 24”71) aan het werk, nadat hij eerder op de meeting een rode kaart onder de neus kreeg gedrukt wegens een valse start op de 100m. Hij klopte er ondermeer Vik (24”93 PR), maar moest de duimen leggen voor Kamiel, die met een 23”92 voor een 2° maal stond te juichen, daar aan dat fameuze bushokje naast de piste. Ook Jonas Eelen zagen we voor een 2° maal uit zijn dak gaan, maar dan aan de verspringbak, waar hij absoluut komaf wilde maken met die verduivelde PR-sprong van … 5m99. Een 6m-plus bekt immers meteen een stukje beter, en van dat kaliber schudde hij er ditmaal dan maar direct 4 stuks uit zijn mouwen (6m05, 6m14, 6m11, 6m14 !). Met een rugwind van … 0,0m/sec achter zijn bestprestatie, weet je meteen hoe zalig het vertoeven was langsheen de andere zijde van de afspanning, waar het trainerstrio Theresa, Jo en Tim zagen dat het ‘goed’ was.  

Tegen dit overwicht aan mannelijke suprematie konden onze scholieren dames begrijpelijk weinig inbrengen. Ine Janssens was met 27”56 de beste op de 200m, voor Hanne Leempoels (29”49) en Silke Storms (30”78), en op het verspringen mochten we Gitte De Cock begroeten, die een 4m38 liet optekenen, en zij klopte daarmee ondermeer Julia Van Hoof (4m38), die ook in de discuskooi (27m81) en aan de kogelstand (10m30) present was.  

BS03
Gitte aan de verspringstand…(Sven)

Bij de juniors dames zagen we Evy Jacobs 28”92 lopen op de 200m, en 4m56 verspringen, wat een PR-vermelding was voor deze sympathieke dame. Haar Hera-collega Wout Van Breedam haalde beresterk uit op diezelfde 200m, met een knappe 22”85 als persoonlijke besttijd, na eerder op de avond al 11”47 te hebben gelopen op de korte sprint. Luca Braile, die zich had laten verrassen met de vroeg afgesloten inschrijvingsdatum, stond toch ook nog aan de start op de 200m (mooie 24”30), en dat dankzij die relaxte, ontspannen Zuid-Kempische mentaliteit die er steeds heerst daar op en rond die piste in de zomer, of de paardenpiste in de winter, als ze uitpakken met hun veldloop. Ze hebben dan ook geen zorgen omtrent hun infrastructuur, wat niet kan gezegd worden over het stadion in Lede-Oordegem waar onze Charlotte Kinable van de partij was op de 100m. Charlotte gaf een zeer goede indruk, en kon vooral mooi kracht zetten in haar passen, wat resulteerde in een 12”55, en een … negende plaats. Dus net niet goed genoeg voor de finale-run, doch de goesting voor een 2° wedstrijd was van dien aard dat ze stiekem rekende op ‘afvallers’ in de top-8, een haar gebeden werden aanhoord. Alleen op die overladen programma’s (ja, met meer dan 1000 atleten …) was het meer dan 5u wachten op de finale reeks, in het zogenaamde hoofdprogramma. Het feit dat ze daar vrijwel één zelfde tijd neerzette, 12”56 met lichte tegenwind, bewijst dat de goede vorm komende is.
Vooraleer we overstappen naar de 400m en langere afstanden, nog even onze 3 atleten Cas Coenen, Sinem Van Camp en Bram Grymonpon in de schijnwerpers zetten, waarbij we de laatste twee nog fraaie dingen zagen doen op de ‘Special Olympics Belgium’, vorige week. Bram had hier in Booischot zijn zinnen gezet op het hoogspringen en kogelstoten, en dat leverde hem respectievelijk 1m35 en 6m74 in de kogelring op. Cas en Sinem gingen 2 maal een onderlinge, vriendschappelijke strijd aan op het hockeybalwerpen en de 100m vlak, en 2 keer wist Cas (PR 22m71 + PR 16”94) het laken naar zich toe te trekken, en dat telkens onder goeddunkend kennersoog van zijn lieve broer Kobe, die hier met pijn in het hart langs de zijlijn moest postvatten (tijdelijk gedwongen rustfase ivm zijn rugpijnen…). Sinem kreeg een 17”59-tijd achter zijn naam op de 100m, en 17m33 aan de hockeystand, wat een persoonlijk record is.   

BS04
Mooie strijd tussen Cas en Sinem! (Sven)

Eén van de absolute topprestaties van het voorbije weekend is ongetwijfeld de 400m-run van onze senior Vincent Laporte. Hij kreeg in Lede alles aangeboden waar hij maar van kon dromen, zijnde perfecte weersomstandigheden, zeer goede concurrentie die hem moesten ‘opjagen’ en ‘sturen’, en de altijd goede 4° baan, netjes midden het pak. Op de Live stream was goed te zien dat hij echt meteen goed op dreef was, al bij het verlaten van de blokken, en een eerste wedstrijdhelft afwerkte zoals hij zelf vooraf hoopte te realiseren. Vincent is een beresterke vent, die beter dan wie ook die mooie uitgangspositie halverwege koers vrijwel steeds kan doortrekken richting finishlijn. Ook hier zagen we dat gebeuren, in een fel bevochten nek-aan-nekspurt in de laatste 60m, waardoor de klok stilviel op … 48”17! De ingetogen vreugde, en het vuistje richting de supporters was veel betekenend… Vincent hoopte hier zijn tijd van het kampioenschap van Vlaanderen, 48”50, te bevestigen, maar met deze nieuwe chrono, moet hij zijn persoonlijke grenzen alweer durven bijstellen, en is een duik onder de 48”-barrière zelfs geen utopie meer. In zijn agenda staan nu nog drie 400m-wedstrijden (‘Brussels Grand Prix’, op het nationaal kampioenschap, en op de Nacht v/d Atletiek) aangekruist, waar hij dat huzarenstukje kan gaan waarmaken.
Vincent was niet de enige ROBA op dat loodzware nummer, want we zagen ook Axelle Keymeulen (mooi PR 64”55), Laura De Saeger (puik PR, 67”69) en Isas Van Assche (fraaie PR, 58”40) fraai uitpakken op die afstand, net als Ruben Verspeurt, die een mooie 54”57 achter zijn naam kreeg.

Voor de 800m moest je in Booischot zijn, waar onze 1° jaar cadet Jolente Alen daar de debatten opende op dat mooie halve fond nummer, of in Eindhoven, waar Evy Hens vrijdagavond van de partij was, en er een 2’26”11 realiseerde. Evy meldde ons achteraf dat haar start en de beginfase van de koers niet optimaal was, mede door het gevoel niet over de ‘goede benen’ te beschikken. Bij Jolente was de conditie wel oké, alleen stond ze er grotendeels alleen voor om het tempo te onderhouden, en dat was voor het eerst in haar nog jonge wedstrijdbestaan. Ook dit moet je als jonge atlete leren, en dat is dus alweer een ervaring die ze haar niet meer kunnen afpakken. Hier kreeg ze een 2’33”10 achter haar naam. Bij de juniors zagen we Han Raets naar een fraaie 2’00”91 lopen, met in zijn spoor Lode Wuyts, en die ook zijn PR-tijd aanscherpte tot een tijd van 2’02”75. Deze 2 gasten zijn overduidelijk terug in goede doen, en alleen een goede haas ontbrak hier nog, om Han nu al onder die 2’-grens te loodsen, want van enige verzwakking was absoluut geen sprake. Joeri Perdieus had met 2’13”02 de 6° tijd van het ganse stel, voor Lander Dewyngaert (PR 2’26”85) en onze master Michel Ocula, die een 2’47”16 liet optekenen, en daarmee het verhoopte doel van 2’48”00 netjes realiseerde.

BS05
Lode had aan Han een ideale ‘haas’… (Sven)

Ook de moeder van Han, onze master Vera Meuris, zagen we de dubbele ronde afwerken, en zij deed dit in een tijd van 2’40”59. Ook in de kogelring zagen we haar bezig, en dat was niet zo maar een toevallige ingeving, bleek achteraf. Neen, ze had de fameuze clubrecordtabel van de M-50 nog eens uit haar nachtkastje gehaald, en vond het stilaan tijd om na het speerrecord van Marileen Vandenberghe (uit 2009), ook dat van Christel Andries in de kogelring (2014) uit de tabellen te ranselen, en met een 8m98 lukte ze daar zonder problemen in. In de discuskooi zagen we ook terug Floris Van Coppenolle aan het werk, en met zijn 36m22 deed hij het nog een tikkeltje beter dan op zijn interclub-optreden in Lokeren. Op de vraag of het ‘wedstrijdvirus’ hem terug te pakken heeft, antwoorde onze werptrainer gevat dat hij nooit van die besmetting verlost is geraakt. Ook zijn 20 jaar oudere clubmakker Danny Cresens heeft nog geen immuniteit opgebouwd tegen dat hardnekkige virus, want wij zagen hem hier verspringen (4m56, 3cm onder zijn clubrecord), discuswerpen (26m74) en de 100m afwerken in 14”13.     

Voor de 1500m en 3000m moest u op de piste van Vlierzele Sportief zijn, of zoals Daan Verhaegen deed, naar Merksem rijden, waar binnen de ‘Jos Nuyens memorial’ ook een 3000m was voorzien. Daan bracht er zijn nieuwe 3000m-tijd op 9’15”92. Vinnie Van Puyvelde bleef dichter bij huis, en werkte in Lede zijn 3000m af in een mooie tijd van 8’31”14. Tot ongeveer 2000m zat hij op schema om zijn PR-record van 8'21" te verbeteren, maar tijdens de finale kilometer miste Vinnie een beetje de nodige ‘frisheid’, en dat deed zich gevoelen. Ook onze scholier Tuur Aerts was daar van de partij, en in het fameuze ‘na-programma’ kwam hij uit op een PR-chrono van 9’51”19. Net als Jolente heeft ook Tuur natuurlijk nog heel wat te leren op die pistewedstrijden, en dat is de evidentie zelve. Hoe meer ervaring, hoe beter het zal verlopen. Hij gaf het nadien ook zelf aan (‘iets te snel vertrokken, doch zakte terug weg naar de staart van het pak’), maar met zijn laatste ronde gaf Tuur duidelijk aan dat hij nog niet aan het einde van zijn bobijntje zat, en zijn trainer Dirk nog ruimte heeft om hem verder te kneden voor het volgende werk. Wie duidelijk al meer ervaring heeft wat betreft wedstrijdindeling en positie kiezen is onze 2° jaars cadet Lars Peeters, die temidden van veel oudere atleten het heel verstandig aanpakte, en kon meeschuiven naar een schitterende persoonlijke besttijd van 4’10”77. Nergens kwam hij in de problemen, en vooral het mooi inschuiven en behouden van een binnenbaan-positie moeten ze hem niet meer leren. Hier bleef hij ondermeer leeftijdsgenoot Maxime Hulders voor, die zich verbeterde tot een 4’42”90. Ook Lars zijn zus, Noor Peeters, was naar Oost-Vlaanderen afgezakt, en ook zij opteerde voor het 1500m-nummer. Met een tijd van 5’03”14 bleef ze net onder haar vorige bestprestatie, en klopte hier zodoende haar clubgenote Xantippe Servotte, die na 5’18”32 binnenliep. De beste tijd bij onze dames realiseerde Liz Romo, met een 4’45”29-chrono, waarmee ze net iets sterker was dan onze duidelijk goed in vorm zittende Melissa Van Den Driessche, die een PR van 4’47”91 neerzette. Liz draaide de eerste 1,5 ronde vlotjes mee, maar moest toen wat gas terugnemen, en dat kon ze in de laatste mooie 300m niet meer geheel rechttrekken. Volgende week start ze in Duitsland, op een 5000m aldaar. En Melissa … ja wat voor een schitterend voorjaar heeft deze nu al afgewerkt zeg …!
Datzelfde kan en mag ook gezegd worden van die andere jonge master, onze Pieter Verschoren, wiens verhaal vrij mooi en synkroon samenvalt met dat van Melissa. Hier liet hij zich vanuit de staart van het peloton netjes meedrijven in zijn 1500m-race, met daarin halverwege het pak ook zijn clubgenoot Lenn Teugels. Naar het einde toe begon Lenn het wat moeilijker te krijgen, en moest wat plaatsen inleveren, terwijl Pieter net de omgekeerde kant op ging, en stilaan maar zeker opschoof, door middel van die mooie lange looppas van hem. Met een werkelijk magistrale laatste ronde dook hij onder de 4’-grens en kwam finaal uit op 3’57”98, tegenover 4’02”90 voor Lenn. Machtig mooi om zien ….  
We keren nog voor een laatste maal terug naar Booischot, want in ons overzicht van de spurtnummers naar de langere afstanden, kunnen we gewoon niet anders dan eindigen bij onze AVZK-vrienden. Zij hadden immers het ‘summum’ van de lange afstand, namelijk de … ‘uurloop’ op hun programma staan. Te midden van 13 thuisatleten, 2 verdwaalde ACKO-lopers en een duo RAM-gasten liep nog 1 ROBA-atleet de toertjes af te malen rond, zijnde onze Nico De Roeck. De start was nog onder daglicht, maar voor half koers dienden de stadionlichten voor ondersteuning van de betrokken atleten en toeschouwers, die hun helden bleven aanmoedigen. Nico hield tot halverwege koers het tempo mooi aan, op een constante basis, daarbij geholpen door de info van zijn master-collega Michel Ocula, die langsheen de zijlijn stond. Maar de tol van deze loodzware discipline begint natuurlijk nadien door te wegen, waardoor zijn tempo lichtjes terugviel, met enkele seconden meer per ronde. Uiteindelijk kwam onze karakterman Nico uit op 14km380m, wat zondermeer een afstand is waar hij tevreden en best trots mee mag zijn.

BS06
1 uur lang rondjes draaien, deels in de duisternis, respect Nico! (Sven)

rudy

uitslagen:

Booischot
Cad - 100 - Dames
 
2 502 Vermeulen Marie 2008 ROBA 12.56 -0.2 (PR)
  3 486 Smets Anneline 2008 ROBA 13.35 +1.7 (PR)
  4 350 De Ridder Hanne 2007 ROBA 13.48 -0.2
  6 364 Moriau Eline 2007 ROBA 13.94 +1.7
  8 500 Vanleeuwen Marie 2008 ROBA 14.20 +1.7 (PR)
Cad - 100 - Heren
 
4 506 Van Rompaey Thias 2008 ROBA 12.76 +0.5 (PR)
Cad - 200 - Dames
 
1 502 Vermeulen Marie 2008 ROBA 26.50 +0.2 (PR)
  2 694 Joos Noa 2007 ROBA 27.33 +0.2
  3 358 Huenaerts Lotte 2008 ROBA 27.50 +0.2 (PR)
  4 350 De Ridder Hanne 2007 ROBA 27.71 +0.2 (PR)
  5 507 Wittevrouw Olivia 2007 ROBA 27.83 +0.2 (PR)
  6 349 De Cat Nele 2007 ROBA 29.05 +0.2
  7 504 Witters Kaat 2007 ROBA 29.31 +0.2 (PR)
  9 500 Vanleeuwen Marie 2008 ROBA 30.00 +0.2 (PR)

BS07
Olivia, Marie, Noa en Lotte in volle actie !

Cad - 200 - Heren
 
1 506 Van Rompaey Thias 2008 ROBA 26.34 +0.3 (PR)
  2 293 Caers Senne 2008 ROBA 28.61 +0.3
Cad - 800 - Dames
 
2 255 Alen Jolente 2008 ROBA 2:33.10
Cad - hoog - Dames
 
1 349 De Cat Nele 2007 ROBA 1.50m (PR)
  5 696 Nagels Joske 2007 ROBA 1.41m (PR)
Cad - hoog - Heren
 
1 506 Van Rompaey Thias 2008 ROBA 1.65m (PR)
Cad - ver - Dames
 
2 486 Smets Anneline 2008 ROBA 4.46m -0.5 (SR)
  3 364 Moriau Eline 2007 ROBA 4.32m -0.2 (PR)
  5 696 Nagels Joske 2007 ROBA 4.09m -1.1
  6 697 Nagels Suzanne 2008 ROBA 3.14m +0.3 (PR)

Sch - 100 - Heren
 
1 2424 Van Rompaey Kamiel 2006 ROBA 11.75 +0.7 (PR)
  3 2344 Eelen Jonas 2006 ROBA 11.89 +0.7 (PR)
  4 2810 Tielens Vik 2006 ROBA 12.03 +0.7 (PR)
  5 2417 Van Breedam Daan 2005 ROBA 12.62 +0.2 (PR)
  6 2745 Demarsin Toon 2006 ROBA 12.67 +0.2 (PR)

BS08
Daan en Toon, op weg naar een PR-chrono op de 100m (Sven)

Sch - 200 - Dames
 
1 3138 Janssens Ine 2005 ROBA 27.56 +1.1
  2 2926 Leempoels Hanne 2005 ROBA 29.49 +1.1
  3 2789 Storms Silke 2006 ROBA 30.78 +1.1
Sch - 200 - Heren
 
2 2424 Van Rompaey Kamiel 2006 ROBA 23.92 -0.2 (PR)
  3 2285 Bossaert Seppe 2006 ROBA 24.71 +0.4 (PR)
  4 2810 Tielens Vik 2006 ROBA 24.93 -0.2 (PR)
  5 2417 Van Breedam Daan 2005 ROBA 25.80 +0.4 (PR)
Sch - 800 - Heren
 
2 2745 Demarsin Toon 2006 ROBA 2:16.89 (PR)
Sch - ver - Dames
 
4 2925 De Cock Gitte 2005 ROBA 4.38m -0.3
  5 2795 Van Hoof Julia 2006 ROBA 4.34m +0.5
  6 2789 Storms Silke 2006 ROBA 4.09m -0.7
  7 2926 Leempoels Hanne 2005 ROBA 4.08m -0.4
Schol - ver - Heren
 
1 2344 Eelen Jonas 2006 ROBA 6.14m +0.0 (PR)
Schol - kogel - Dames (3kg)
 
2 2795 Van Hoof Julia 2006 ROBA 10.30m
  6 2925 De Cock Gitte 2005 ROBA 9.34m
Schol - discus - Dames (1kg)
 
2 2795 Van Hoof Julia 2006 ROBA 27.81m
AC uurloop - Heren
 
10 5261 De Roeck Nico 1975 ROBA 14380m (PR)
 

AC - 100 - Heren
 
3 136 Van Breedam Wout 2004 ROBA 11.47 +0.2
  11 5462 Cresens Danny 1964 ROBA 14.13 +0.7 (PR)
AC - 200 - Dames
 
3 114 Jacobs Evy 2003 ROBA 28.92 +0.3 (SR)
AC - 200 - Heren
 
2 136 Van Breedam Wout 2004 ROBA 22.85 -0.2 (PR)
  7 2229 Braile Luca 1999 ROBA 24.30 +0.2 (SR)
AC - 800 - Dames
 
2 2892 Meuris Vera 1970 ROBA 2:40.59 (SR)
AC - 800 - Heren
  2 1557 Raets Han 2001 ROBA 2:00.91 (PR)
  3 1572 Wuyts Lode 2002 ROBA 2:02.75 (PR)
  6 1816 Perdieus Joeri 2001 ROBA 2:13.02
  12 108 Dewyngaert Lander 2004 ROBA 2:26.85 (PR)
  17 4296 Ocula Michel 1960 ROBA 2:47.16 (PR)
AC - hoog - Heren
 
2 2228 Grymonpon Bram - 21 1994 ROBA 1.35m
AC - ver - Dames
 
2 114 Jacobs Evy 2003 ROBA 4.56m -0.6 (PR)
AC - ver - Heren
 
2 5462 Cresens Danny 1964 ROBA 4.56m -0.1
AC - kogel - Dames (4kg)
 
2 2892 Meuris Vera 1970 ROBA 8.98m (PR) CLUBRECORD
AC - kogel - Heren (7kg)
 
7 2228 Grymonpon Bram - 21 1994 ROBA 6.74m (PR)
AC - discus - Heren (2kg)
 
2 4817 Van Coppenolle Floris 1984 ROBA 36.22m (SR)
  5 5462 Cresens Danny 1964 ROBA 26.74m
AMH - hockeybal - Heren
 
5 1977 Coenen Cas - 81 2011 ROBA 22.71m (PR)
  8 1817 Van Camp Sinem - 20 2001 ROBA 17.33m (PR)
AMH 100m Heren
 
8 1977 Coenen Cas - 81 2011 ROBA 16.94 (PR)
  9 1817 Van Camp Sinem - 20 2001 ROBA 17.59

Lede-Oordegem
AC - 100 - Dames
 
9 1682 Kinable Charlotte 1998 ROBA 12.55 +0.6
  9 1682 Kinable Charlotte 1998 ROBA 12.56 -0.1
AC - 100 - Heren
 
2 2757 Carchon Robbe 2006 ROBA 11.39 +0.6 (PR)
  1 2284 Bergs Dieter 2005 ROBA 10.76 +1.1
AC - 200 - Heren
 
3 2757 Carchon Robbe 2006 ROBA 22.99 +1.5 (PR)
  8 2354 Muës Oscar 2006 ROBA 24.83 +0.2
AC - 400 - Dames
 
4 1086 Keymeulen Axelle 2008 ROBA 1:04.55 (PR)
  5 938 De Saeger Laura 2007 ROBA 1:07.69 (PR)
AC - 400 - Heren
 
5 983 Van Assche Isas 2007 ROBA 58.40 (PR)
  5 2755 Verspeurt Ruben 2005 ROBA 54.57 (PR)
  8 2159 Laporte Vincent 1997 ROBA 48.17 (PR)
AC - 1500 - Dames
 
1 3362 Van Den Driessche Melissa 1983 ROBA 4:47.91 (PR)
  5 483 Peeters Noor 2008 ROBA 5:03.14 (PR)
  11 937 Servotte Xantippe 2007 ROBA 5:18.32 (SR)
  19 1734 Romo Liz* 1996 ROBA 4:45.29 3,36

AC - 1500 - Heren
 
1 5817 Verschoren Pieter 1987 ROBA 3:57.98 (SR)
  4 494 Peeters Lars 2007 ROBA 4:10.77 (PR)
  12 982 Hulders Maxime 2007 ROBA 4:42.90 (PR)
  45 2156 Teugels Lenn 2001 ROBA 4:02.94
AC - 3000 - Heren
 
9 2549 Aerts Tuur 2005 ROBA 9:51.19 (PR)
AC - 3000 - Heren
 
12 2238 Van Puyvelde Vinnie 1994 ROBA 8:31.14

Merksem : JOS NUYENS MEMORIAL
Sen - 3000 - Heren
 
2 2163 Verhaegen Daan 1995 ROBA 9:15.92 (PR)

Eindhoven (Ned)
Sen - 800 - Dames

  2 1169 Hens Evy 1991 ROBA 2:26.11