Verslag BK Indoor Cad/Schol

4/3/2023 - Louvain-La-Neuve - Belg kamp indoor cad/schol

Brons voor Ella en Thias, zilver & goud voor Marie!

bk1
Een hemels mooi scorebord … met geheel bovenaan onze Marie Vermeulen!

Voorbije zaterdag was het kruim van onze Belgische cadetten en scholieren present in het Waals-Brabantse Louvain-la-Neuve, in de mooie indoortempel aldaar, welke op 15 mei 2019 werd ingehuldigd, maar door de COVID-perikelen natuurlijk pas echt in 2022 goed en wel werd ontdekt door het grote publiek. Qua zaalopbouw is het geen exacte copy van de Gentse tegenhanger, maar het is en blijft wel een schitterende infrastructuur, met CSDyle als thuisteam, en met een uitstraling tot ver in het Waals gewest. Ook voor Brusselse teams en Vlaamse clubs uit de groene gordel omheen onze hoofdstad is dit een sporttempel die zeker in de wintermaanden voor het verschil kan zorgen. Niet alleen zagen we het voorbije WE heel was Franstaligen onze driekleur succesvol verdedigen in Istanboel (EK indoor), maar ook hier tijdens deze titelstrijd voor cadetten en scholieren konden we niet omheen de vele medailles die door LBFA-atleten werden afgehaald aan het erepodium. De Franstalige tegenhanger van de VAL heeft met deze schitterende infrastructuur zondermeer een boost gekregen, zoveel is duidelijk. Ook voor atleten uit onze regio, Oost-Brabant, is dit een meerwaarde, want ze zijn heel wat sneller in Louvain-la-Neuve dan in zijn Gentse tegenhanger. Symbolisch oogt het wel mooi dat tegenwoordig jonge Waalse, Brusselse en Vlaamse atleten mekaar daar sportief ontmoeten, uitgerekend in een stad, abrupt in de jaren 70 opgebouwd, die het resultaat was van één van de pittigste taalstrijdconflicten in onze vaderlandse geschiedenis.   

De club met het meeste eremetaal hier was, zoals zo vaak KAAGent, met 10 medailles, zijnde 2x goud, 2x zilver en 6x brons. Daarna volgden 2 Waalse teams zijnde CABW, Club d’Athlétisme de Brabant Wallon, met Nijvel als thuishaven, en het team MOHA (Mons Obourg Hainaut Athlétisme), die allebei 8 maal op het erepodium verschenen. Ook de Waaslanders van ACW waren goed voor 8 stuks, maar slechts 2x goud, terwijl bij MOHA maar liefst 5 gouden medailles lagen te blinken, en geen enkel andere van de 46 aanwezige teams die in de prijzen vielen, wist die uitstekende bonus te evenaren. Wie eveneens fraai voor de dag kwam waren HAC, Houtland atletiek Club uit Torhout, en ACHerentals, want hun clubnaam hoorden we vaak doorheen de zaal galmen, met ieder 6 medailles. Daarmee bleken ze collectief net iets sterker dan het Waalse team uit Seraing, het Brusselse CSF (Cercle Sportif la Forestoise, … Vorst dus) en … wijzelf, ROBA, die allen 4 maal iemand op het erepodium hadden. Vlaams-Brabant mocht zich trouwens gelukkig prijzen met onze aanwezigheid, want niettegenstaande het haast een thuiswedstrijd is voor onze kleinste Vlaamse provincie, speelden we er alles behalve eerste viool… Naast onze 4 medailles wisten alleen onze vrienden van DCLA en Bertem de buit nog lichtjes te vergroten, zij het telkens met amper … 1 medaille.

Op zo’n titelstrijd uw seizoenbeste lopen, of zelfs een persoonlijke bestprestatie is altijd ‘schitterend’, en bewijst niet alleen dat je uw selectie hebt verdiend, maar daarenboven ook stressmatig bestand bent tegen die onmiskenbare extra druk, die zo’n titelstrijd met zich meebrengt. Als we dit als uitgangsparameter nemen, kunnen we stellen dat vrijwel iedereen op niveau heeft gepresteerd, of er moest een duidelijke reden zijn. We denken daarbij aan onze 400m-topper Lotte Huenaerts, die ziek in de startblokken kroop, wat natuurlijk een onmogelijke opdracht is, zeker op zo’n loodzwaar nummer. Haar chrono van 65”16 ligt mijlenver verwijderd van die sterke 61”38 van 14 dagen terug, maar een karaktermeisje als Lotte wil zich tonen op de hoogdag van het seizoen, waar je tenslotte gans de winter week-in week-uit voor gewerkt hebt. ‘Brute pech’ noemt zo iets, en weet dat iedereen vroeg of laat zo’n oneerlijk aanvoelend baalmoment op zijn of haar bord krijgt, en daarenboven wist dit natuurlijk de rest van haar fraaie wintercampagne niet weg …  
Ook Jonas Eelen zag je binnensmonds vloeken, want de woensdag voor de koers gaf de thermometer nog 39° koorts aan, en zag het er naar uit dat hij zijn trip naar Waals-Brabant wel uit zijn hoofd kon zetten. Maar net als bij Lotte staat daar een karakterkop op dat atletische lichaam, en het woord ‘capituleren’ vinden we niet meteen terug in zijn persoonlijk woordenboek. Bij het verspringen bleef Jonas steken op 5m88, en op de 60mH liet zijn niet op en top aanvoelend lichaam de klok stilvallen op 8”97. Zijn startfase was oké, maar na de 3° horde sputterden de betrokken spierbundels wat tegen. Aan het knappe, mekaar ondersteunende gezelschap zal het niet gelegen hebben, want op beide proeven stonden er nog andere ROBA’s op het binnenterrein. Ter hoogte van de verspringbak had hij het gezelschap van Viktor Verlinden, die een mooie 6m18 liet optekenen, maar daarmee strandde op plaats … 4, wat zo en zo een dubbel gevoel geeft op een kampioenschap. Ook op de 60mH zat Viktor in de buurt van Jonas, en daar overleefde hij de reeksen niet, met zijn chrono van 9”09. Ook Stan Vertommen en Robbe Van Rompuy ontbraken niet op die 60m horden, en ze kregen er respectievelijk een 8”73 en 8”62 achter hun naam. Die uitstekende chrono betekende voor Robbe meteen een verbetering van zijn persoonlijk record, en een mooie finale afronding van een fraaie wintercampagne. Helemaal knap was de run van Kamiel Van Rompaey, die vanuit baan zes, in reeks één, een uitstekende 8”47-chrono liet optekenen, en zich daarmee in de top-8 wist te positioneren, en de daarbij horende finale-koers. Ook daar kwam hij nog fraai voor de dag, maar bleef met 8”53 net iets boven die top-chrono van eerder op de dag.

bk2
Nog wat laatste instructies van Theresa en Yo aan Kamiel …

Naast de horden zagen we Stan, veel later op de dag, nog de polsstok hanteren, en daar kwam hij uit op 3m40, na ondermeer zijn trainingspartner Kobe Coenen, die er zijn PR-hoogte aanscherpte tot 3m90. Al deze gasten kijken reikhalzend uit naar het moment dat al de buitenpistes hun deuren weer openen, en ondermeer op 15 april gaan wijzelf voor hen reeds het hordennummer op het programma zetten. Wie we daar ook hopen te ontmoeten is Jolien Hoylaerts, die hier op het kampioenschap een ticket had veroverd voor het hoogspringen bij de scholieren, en dat vertrouwen in haar onderstreepte met een seizoensbestsprong van 1m56, een verrichting die haar tot tevredenheid stemde. Ook het HERA-duo Hanne Smit en Jose Huybrechts mogen daar niet ontbreken, zeker als ze met dezelfde spirit uitpakken als hier op het kampioenschap. Hanne verbeterde zich als 1°j cadet bij het polsstokspringen tot 2m50, en de pogingen op 2m70 verraden dat ook deze hoogte zeer snel in haar recordboekje zal verschijnen.
Ook bij Jose was het 2 maal bingo wat PR-verbeteringen betreft. Eerst op de 60m, waar hij een 7”83 realiseerde, en dat ondanks geen perfecte start, en aan het eind van de dag een 25”36 op de 200m.
Op die 60m was ook Luka Schoolmeesters van de partij, dat spijtig genoeg alweer samenviel met zijn hoogspringconcours. Met trainer Sietske in zijn buurt evenaarde deze 1° jaars zijn bestsprong, die al op 1m68 stond, maar dan moest hij dus abrupt naar de 60m-start hollen, wat natuurlijk geen ideale mix is. Daar kwam Luka uit op 7”73, wat een stuk trager is dan zijn knappe besttijd van 7”61, begin januari gelopen tijdens de provinciale kampioenschappen. Ook Anneline Smets werkte er een ‘dubbel parcours af, zijnde de 60m en de 60mH, maar die lagen verder uit mekaar, en als tweedejaars hoopte ze stiekem op een finaleplaats, en dus nog een koers extra. Ondanks het feit dat Anneline zich geen sprintster voelt, is dat een zuivere onderschatting van haar eigen klasse, want na een beresterke koers in de reeksen, bleek haar 8”18 de … 8° tijd te zijn, en dus wel degelijk een extra 3° finalekoers, waarin ze trouwens net dezelfde chrono liet optekenen. Later op de dag trakteerde Anneline zichzelf met een tweede heerlijk moment, namelijk het realiseren van een nieuwe persoonlijke besttijd op de 60mH, en dat met een tijd van 9”60. Op datzelfde nummer, de 60mH voor cadetten meisjes hadden we nog een 2° jonge talentrijke dame die in de startblokken kroop, en dat was natuurlijk Marie Vermeulen. In de reeksen gaf ze meteen haar visitekaartje af met een nieuwe PR-tijd van 9”06, en de concurrenten wisten onmiddellijk hoe laat het was. De hordentrainingen van trainer Inge werpen al enkele weken hun vruchten af, en in die finale-run leek ze als door een wesp gestoken te ‘flitsen’ overheen de obstakels, en won afgetekend de wedstrijd in een ongelooflijk snelle chrono van … 8”83.
Hiermee mag ze zich ‘KAMPIOEN VAN BELGIE’ noemen, en of dit alles nog niet genoeg is staat ze met deze 8”83 duidelijk op de eerste plaats in de nationale ranglijst 2023, voor Hélène Deckers, 8”91, en Elena Walraet, die hier in deze hal op een 8”92 uitkwam.

bk3
Dikke proficiat, beste Marie! (foto papa)

Zij die dachten dat hiermee haar ‘honger gestild was’, kwamen bedrogen uit, want later op de dag trok ze voor een 3° maal haar spikes aan, ditmaal op de 200m, en slechts 1 meisje, namelijk de Luikse Maya Wintquin, slaagde erin om een snellere tijd neer te zetten dan onze jonge dame uit Aarschot. Met 25”57 liep Marie niet alleen naar een 2° medaille, zilver dus, maar verbeterde ze tevens haar persoonlijk record. In diezelfde koers zagen we nog een 2° talentrijke jonge dame haar klasse etaleren, namelijk Ella Hauquier, en ze kwam met een PR-chrono van 26”62 uit op de 5° tijd van de dag. Ook bij Ella zagen we een brede glimlach, en dat was volkomen terecht. Niet alleen is ze nog 1 jaar jonger dan Marie, maar daarenboven kon haar dag al niet meer stuk, door eerder op de dag reeds in de prijzen te vallen aan de verspringbak. Ella kwam er uit op een fraaie 5m21, maar vooral het feit dat ze een knappe ‘reeks’ neerzette  (5m12, 5m21, 5m20, 5m11,…) is veelbelovend. Die 2° sprong van 5m21 was hier goed voor de bronzen plak, en dus ook onderstaande foto …

bk4
Terecht dolgelukkig op positie drie … onze Ella uit de HERA-kern! 

De trotse ouders en haar broer genoten van het gebeuren, en zagen nu al het rendement van de wekelijkse trip op woensdag naar Heusden-Zolder (= federale training) meteen sportief uitbetaald. Reken daarbij nog de 2 trainingen in de eigen Wespelaarse thuishaven zelf, en je weet meteen dat er terecht nog voorzichtig wordt omgesprongen met dit ongeslepen diamantje. Ons trainersduo Theresa en Yo weten van wanten, en ook hier in de hal stonden ze hun atleten weer bij waar nodig.

Naast Marie en Ella zagen we nog 3 andere ROBA’s aan het werk op dat 200m-nummer, en dat waren Noa Joos, Robbe Carchon en Oscar Muës. Deze laatste kreeg spijtig genoeg de binnenbaan toegewezen, en dat maakt de opdracht bijzonder moeilijk, zeker voor een ‘kracht-spurter’ als Oscar. Probeert dat atletisch lichaam maar eens doorheen die vier super scherpe bochten te loodsen, zonder de man in baan twee uit zijn sokken te blazen … ‘ongewild afremmen’ is dus het eindresultaat, en Oscar weet meteen dat hij zijn chrono van 24”67 danig mag relativeren. Zijn goede trainingsmakker Robbe had meer geluk bij de baanindeling, en dat leverde een seizoensbesttijd van 23”31 op. Toch straalde daar weinig wedstrijdspirit van af, en dat had alles te maken met die nipte misser van enkele uren voordien. Op de 60m vlak kwam Robbe in de reeksen uit op 7”25, en daarmee zat hij in de finale top-8, welke omstreeks 13u45 was voorzien. Daarin zagen we onze snelle man meestrijden voor de medailles, en dat met een persoonlijke toptijd van 7”19! Meteen was het bang uitkijken naar het scorebord, waar de overduidelijke winnaar, CABW-atleet Louis Lorette een 7”08 achter zijn naam kreeg, voor een andere Franssprekende atleet, SCF-loper Chevallier Quentin, die op 7’15 uitkwam. Alle ROBA-kopjes die naar het grote scorebord waren gericht hoopten om meteen daarna onze vertrouwde familienaam te zien opflitsen, al was het maar omdat hij ook wat Franstalig klinkt, en mooi in dit rijtje zou passen. Maar nee… in plaats van de mooie naam ‘Carchon’ verscheen er … ‘Boeckx’  op het scorebord, want die Kempische ACHL-atleet had met 7”18 dus welgeteld … één honderdste sneller gelopen dan Robbe, die begrijpelijkerwijs baalde als een stekker, en waardoor later op de dag ‘heropladen’ richting die 200m er niet echt meer bij was. Ondertussen zal Robbe al wel inzien dat die chrono duidelijk perspectieven opent voor de komende zomermaanden, waarin we hem mooie verrichtingen zien afwerken, daar zijn we zeker van. Datzelfde geldt trouwens ook voor Noa Joos, die aanvankelijk net als Robbe dacht aan de ‘dubbel’ 60m-200m, maar finaal koos om alle aandacht te richten op die laatste afstand, en dat bleek meteen een schot in de roos. Niet alleen hoef je dan niet de Godganse dag (9u30 – 16u40) daar in die hal rond te hangen, wat toch niet te onderschatten is, maar daarenboven ligt die langere koers haar ook veel beter, en dat konden we ook overduidelijk merken in die 2° reeks. Vanuit de buitenbaan mocht ze starten, en daar krijg je bochten voorgeschoteld waar Oscar even later alleen maar kon van dromen. Noa benutte met haar machtig mooie stijl dat aanbod voor 100%, en finishte overduidelijk als winnares in een PR-tijd van 26”06. Hiermee werd ze 11° in totaal, en 6° eerstejaars, en dat op een totaal van 31 meisjes op dat mooie 200m-nummer. Ook dit ‘belooft’ veel moois voor de komende zomermaanden …

Ondergetekende zat meteen al stiekem aan de provinciale kampioenschappen ‘aflossing’ te denken, die deze zomer moeten uitgroeien tot een ROBA-feest voor eigen volk, in Betekom, en dat op 26 augustus. Bij wet of Vlaams decreet wordt eerlang vastgelegd dat niemand van de grote ROBA-familie zich dan naar het buitenland mag begeven, dus duidt deze datum maar snel met gele fluostift dubbel en dik aan in uw agenda! Dit geldt zeker voor Lotte Van Vlasselaer en Nele De Cat, die na hun optreden hier in Louvain-la-Neuve meteen alle krediet hebben gekregen, richting die laatste zaterdag van de grote schoolvakantie. Nele liet hier op de 60m een mooie 8”46 optekenen, en dat ondanks een kleine hapering, licht doorzakken, in de startfase. Op Lotte haar 60m-optreden viel niets aan te merken, en dat daar een PR-chrono van 8’13 uitkwam hoeft dan ook niet te verbazen. Als lid van het trainingsgroepje van Inge was ze natuurlijk ook present op de 60mH, en ook daar kwam Lotte met een persoonlijke besttijd van 9”32 fraai voor de dag. Mooi om zien hoe haar niet aflatende trainingsinzet finaal wordt beloond. Voor zij die er nog mochten aan twijfelen … alleen in het alfabet komt de ‘R’ van ‘resultaat’ voor de ‘W’ van ‘werken’ …     
Deze waarheid als een koe, is een totaal vanzelfsprekende grondwet in de sport, en al zeker in de atletiek. Niets komt vanzelf in uw schoot geworpen, zelfs al heb je van uw Senegalese papa de naam Thiam meegekregen, en heeft uw Belgische mama daar uit respect Nafissatou aan toegevoegd. Dan nog moet er keihard gewerkt worden onder de Zuid-Afrikaanse zon, om een wereldrecord binnen te halen in de indoorhal van Istanboel. En voor onze eigen ROBA-jongeren is dat niet anders. Het trio Hannelore Hecq, Mathis Van Roosendael en Robbe Vandamme krijgen dit meermaals per week ingefluisterd, want ze trainen allen bij Willy, en daar is het op een prettige manier ‘werken geblazen’. U dacht toch niet dat Robbe vanuit het niets zulke progressie maakt… Hier liet hij 4 toeren lang weer een mooi staaltje van zijn ‘alsmaar sterker worden’ zien, door als kleinste manneke in het pak sprongsgewijs naar voor te lopen, en schitterend te finishen in een nieuwe PR-tijd van 2’14”67. Zijn trainer hoopte stiekem op een tijd onder de 2’15-grens, en die droom kwam dus alweer netjes uit. Ook Hannelore rondde hier met een mooi koersverloop haar prima wintercampagne netjes af. Ook zij kreeg die verduivelde binnenbaan toegewezen, en al is dat misschien iets minder dramatisch dan bij de 200m, toch dwingt die situatie u tot een eerste snelle ronde, wilt u niet in de verdrukking komen, en onder de voet gelopen te worden door al de naar binnen lopende concurrenten. Hannelore paste deze tactiek perfect toe en liep op kop tot op pakweg 15m van de meet. Vooral de laatste 5 meter wogen de benen loodzwaar, maar haar 61”07, en vooral de wijze voorop moet vertrouwen schenken richting de zomer. Ze is duidelijk klaar voor de duik onder de 60”-grens! Wie ook uitkijkt naar de buitenpiste is Mathis, al was het maar omdat zijn loopstijl daar veel beter zal renderen. Hier op zijn 400m, in 56”06, verloor hij telkens de afstand in de scherpe bochten, die hij net voordien in de rechte lijnzones bij mekaar had gesprokkeld. ‘Dat korte baan-gebeuren is niet mijn ding’ zei hij achteraf, dus laat het zomerseizoen maar snel beginnen, zou ik denken ….

bk7

Om dit verslag helemaal mooi af te ronden hebben we het polsstokspringen bij de cadetten jongens nog opgespaard, al was het maar uit respect voor onze polsstoktrainer Nathalie, die gans de dag aan de rand van piste stond, zij het wel in schitterend gezelschap van haar jongste spruit (foto). Om 9u30 was het immers al de beurt aan Hanne, en de scholieren heren waren nog aan het springen, toen stilaan maar zeker de zaal al aan het leeglopen was. Halverwege dit schema stond onze cadet Thias Van Rompaey ingepland, en met deze straffe knaap weet je dat je in de prijzen kan vallen. Ook hier was het Wallonië boven, met 6 van de 10 geselecteerde jongens, die Thias niet konden aanmoedigen,
althans niet in zijn moedertaal. Achteraf bleken deze 10 gasten in een historische wedstrijd te zitten, want de MOHA-atleet Owen Verset verbeterde er het Belgische record, en bracht het op … 4m35! Waarschijnlijk werkte dit wel inspirerend op onze ROBA-man, want Thias bracht zijn eigen bestsprong hier op 3m60, en die prestatie werd alleen overtroffen door het MOHA-duo Rafaël Franzini en Owen, de reeds genoemde nieuwe Belgische recordhouder.

bk5
Knap gedaan, beste Thias! (Foto Papa)

Ook op de plaatsen 4 en 5 zagen we alleen LBFA-atleten, wat betekende dat onze fraai presterende bronzen medaillewinnaar de enige VAL-man was binnen de top-5. De talentrijke Thias moet daar niet wakker over liggen, maar als op 18 maart, op de algemene vergadering van de VAL, de loftrompet wordt bovengehaald, een beetje in de trend van ‘wat we zelf doen, doen we beter’, gaat ondergetekende toch even op de tanden moeten bijten …

Ook oprechte dank aan de aanwezige trainers Peter, Sietske, Yo, Theresa, Willy, Nathalie en Koen, de ouders, en andere sympathisanten!
 
rudy

bk6
uitslag:
4/3/2023 : Louvain-la-Neuve  
Cad - 60 - Dames
Reeks:

  2 1465 Smets Anneline 2008 ROBA 8.18
Fin:
 
8 1465 Smets Anneline 2008 ROBA 8.18

Cad - 60 - Heren
Reeks
 
5 896 Huybrechts Jose 2008 ROBA 7.83 (PR)
  3 1276 Schoolmeesters Luka 2009 ROBA 7.73

Cad - 200 - Dames
 
2 1479 Vermeulen Marie 2008 ROBA 25.57 (PR) ZILVER !
  4 1094 Hauquier Ella 2009 ROBA 26.62 (PR)

Cad - 200 - Heren
 
4 896 Huybrechts Jose 2008 ROBA 25.36 (PR)

Cad - 400 - Dames
 
5 1478 Huenaerts Lotte 2008 ROBA 1:05.16

Cad - 800 - Heren
 
2 1279 Vandamme Robbe 2009 ROBA 2:14.67 (PR)

Cad - 60h - Dames (76/5H/8)
Reeks:
 
4 1465 Smets Anneline 2008 ROBA 9.60 (PR)
  1 1479 Vermeulen Marie 2008 ROBA 9.06 (PR)
Fin:
 
1 1479 Vermeulen Marie 2008 ROBA 8.83 (PR) GOUD

Cad - hoog - Heren
 
5 1276 Schoolmeesters Luka 2009 ROBA 1.68m (PR)

Cad - ver - Dames
 
3 1094 Hauquier Ella 2009 ROBA 5.21m BRONS

Cad - polsstok - Dames
 
6 1097 Smit Hanne 2009 ROBA 2.50m (PR)

Cad - polsstok - Heren
 
3 893 Van Rompaey Thias 2008 ROBA 3.60m (PR)  BRONS

Schol - 60 - Dames
Reeks
 
4 3518 Van Vlasselaer Lotte 2006 ROBA 8.13 (PR)
  7 3241 De Cat Nele 2007 ROBA 8.46

Schol - 60 - Heren
Reeks:

  2 3113 Carchon Robbe 2006 ROBA 7.25
Finale
 
4 3113 Carchon Robbe 2006 ROBA 7.19 (PR)

Schol - 200 - Dames
 
1 3524 Joos Noa 2007 ROBA 26.06 (PR)

Schol - 200 - Heren
 
6 3112 Muës Oscar 2006 ROBA 24.67
  3 3113 Carchon Robbe 2006 ROBA 23.31 (SR)

Schol - 400 - Dames
 
4 3511 Hecq Hannelore 2006 ROBA 1:01.07

Schol - 400 - Heren
 
5 3348 Van Roosendael Mathis 2007 ROBA 56.06

Schol - 60h - Dames (76/5H/8,5)
Reeks: 1 (76/5H/8,5)
 
3 3518 Van Vlasselaer Lotte 2006 ROBA 9.32 (PR)

Schol - 60h - Heren (91/5H/9)
Reeks:
 
2 2829 Van Rompaey Kamiel 2006 ROBA 8.47 (PR)
  5 3117 Vertommen Stan 2007 ROBA 8.73
  6 2828 Eelen Jonas 2006 ROBA 8.97
  7 3122 Verlinden Viktor 2006 ROBA 9.09
  4 3115 Van Rompuy Robbe 2006 ROBA 8.62 (PR)
Finale:
 
  8 2829 Van Rompaey Kamiel 2006 ROBA 8.53 (PR)

Sch - hoog - Dames
 
6 3670 Hoylaerts Jolien 2006 ROBA 1.56m (SR)

Schol - ver - Heren
 
4 3122 Verlinden Viktor 2006 ROBA 6.18m
  8 2828 Eelen Jonas 2006 ROBA 5.88m

Schol - polsstok - Heren
 
8 3108 Coenen Kobe 2007 ROBA 3.90m (PR)
  10 3117 Vertommen Stan 2007 ROBA 3.40m

svdm