Verslag jeugdmeeting Diest

26/06/2021 - DIEST pup/min

Puik organisatiewerk van onze DAK-collega’s!

Al van bij de vroege ochtenduren stond onze kernvoorzitter Jo Wittevrouw met gans zijn team paraat om alles in goede banen te leiden voor een werkelijk propvolle sportdag, gevuld met mooie ROBA-atletiek. In de voormiddag stonden immers de allerkleinsten te trappelen om er een bijzonder leuke sportervaring te beleven, om 13u verschenen langs alle ingangspoorten onze naar wedstrijdritme hunkerende pupillen en miniemen op het tartan van het Warandestadion, en ’s avonds konden onze cadetten, scholieren en de Jun-sen-masterbrigade, net als in Wespelaar, voor een 2° maal uitpakken voor eigen volk.

Ondertussen weten we al sinds vorig jaar dat Jo en zijn mensen organisatorisch de puntjes op de i hebben, en dat was ook nodig toen om 10u maarliefst 94 kangoeroes en Benjamins alle aandacht opeisten tijdens hun diverse nieuwe wedstrijdvormen (korte sprint, vortex werpen, bal stoten, …) en daarin een enthousiasme tentoonspreidden dat bijzonder aanstekelijk werkte. Daar er geen uitslagen worden opgemaakt (= veel ‘sportvreugde’ zonder ‘sportdruk’) kunnen we ze ook niet individueel onder de loep nemen, en dat is juist het opzet van gans deze nieuwe wedstrijdvormen. Maar dat er bijzonder veel sportvreugde heerste daar in het stadion, dat staat als een paal boven water!
Het eerste deel van het drieluik was meteen een schot in de roos, en dat gaf inspiratie en moed voor de rest van de dag.

In de vroege namiddag kleurde de piste terug plots quasi volledig aubergine, met nu weliswaar ook hier en daar de wit-blauwe kleuren van enkele RCT-atleten. De geslaagde samenwerking tussen beide clubs bij het organiseren van de finaleronde van de BVV pupillen & miniemen 2 jaar geleden, heeft er toe geleid dat het uitnodigen van mekaars atleten een evidentie is geworden, en volledig terecht. Daarenboven hebben ze net als wij talentrijke jongeren, zeker op de nummers waar onze Tiense vrienden al decennialang erg sterk scoren (spurt, horden, werpnummers, …). Ze gingen hier de sportieve strijd aan met de onzen, zijnde 38 pupillen meisjes, 39 pupillen jongens, 30 miniemen meisjes en 16 miniemen jongens. Laten we hun verrichtingen even tegen het licht houden…

Pup Meisjes: Fien heerst op de 60m, het hoogspringen en 60mH, Lora beresterk op de 1000m!

Van Fien Peeters weten we al een tijdje dat ze bijzonder veelzijdig is aangelegd, maar toch blijft het volle bak genieten van wat dit meisje uit die 4 ledematen schudt. Op de 60m (8”64) en 60mH (11”22) was niemand opgewassen tegen haar snelle runs, zelfs al was het haar 1° officiële hordenwedstrijd. Het talentrijke duo Nina Janssens (8”96 / 11”57) en Maya Frederickx (9”02 / 11”60) bleef nog het dichtst in haar buurt, zodat we 2x dezelfde podiumopstelling kregen voorgeschoteld. Nina heeft echt een serieuze sprong voorwaarts geboekt, zeker in vergelijking met vorig seizoen. Ook aan de hoogspringstand (1m30) was Fien één maatje te groot voor al haar clubvriendinnen, want zelfs op de lathoogte van 1m33 scheelde het geen haar. Hier waren het Annabel de Keersmaecker (1m25) en Liene Van Rompaey (1m20) die mee aan het ereschavot hun opwachting mochten maken. Groot was de vreugde bij Annabel, die zich de slagzin ‘nu gaan we een feestje bouwen’ liet ontvallen, en ook Liene, wiens sprongen al fraai technisch verliepen, was erg gelukkig, met deze verpulvering (+14cm!) van haar persoonlijk record. Het was echt een hoogstaande competitie daar aan de mat, want ook Febe Mans en Mila Verheyen, beiden erg luid aangemoedigd vanop de graszone, overschreden de 1m20-hoogte. Bij Mila bleef die lat nog een tijdje natrillen, tot grote ontlading van de meegekomen supporters.
Van Jinte Vermeeren (knap 9”29 en 11”70) en Lotte Coosemans (fraai 9”35 en 11”96) weten we dat ze over een stel snelle benen beschikken, en dat hebben ze hier overduidelijk in de verf gezet. Nette Maes (12”44) en Anna Brück (12”88) doken op het hordennummer ook onder de 13”-grens, en daarenboven kwamen ze ook op de langste afstand, de 1000m, fraai voor de dag, met een race net onder de 4’-barrière. Met haar ruime staplengte kwam Nette uit op 3’57”80, net voor Anna (3’59”63), maar dat bleek niet goed genoeg voor een podiumplaats. Joke Tytgat strandde op plaats 4 (3’54”79), en zelfs zij moest dus haar meerdere erkennen, in het trio Anouk Hubregsen (beresterke wedstrijd met 3’45”34), Fien Peeters (3’37”09) en de werkelijk ‘buiten categorie-prestatie’ van onze Lora Vanhentenryck, die volledig in haar eentje een fameuze 3’25”83 liet optekenen. Ons micro-duo Paul en Raymond waren oprecht onder de indruk, en ook vanuit de tribune weergalmde een terechte vocale ondersteuning! Schitterend, beste Lora!
Britt Vernelen (4’03”24), Lotte Coosemans (4’04”01) en Elien De Winter (4’06”42) mogen de volgende maal met de ambitie starten om onder die 4 minuten te duiken. Het regende hier werkelijk persoonlijke records, deels natuurlijk omdat sommige proeven voor het eerst op hun programma stonden of sommigen zelfs voor het eerst aan een wedstrijd deelnamen. Julie De Swert (9”42), Mirthe Bakelants (9”51, en ook al stijlrijk op het hoogspringen), Zoë Swinnen (9”68), Jana Goris (9”77) en Liv Janssen (9”97) bleven allen netjes met een PR-vermelding onder de 10” op de 60m, en ook Niemke Hulsmans (10”07), Lente Cornelis (10”11) en Bente Verbruggen (10”21) kwamen al aardig in de buurt. Mooi om zien was ook dat heel wat meisjes geen angst hadden om zich op het hordennummer te storten. Elise Minnart, Louise Naert, Ava Lambrechts en Jade Vrijsen namen onverschrokken deze uitdaging op zich, en ook Febe Dunon, Lena Van Aerschot, Juliette Beckers en Ellinor Jarnija gingen aan de slag op dit nochtans technische nummer. Knap dames!
Laure Goovaerts, Laure Bogaerts en Emma Eeckhout speelden voorlopig nog op zekerheid, net als Cato Cauwenberghs, Marie Michiels en Jolijn Dendas, die alleen nog op de 60m vlak hun snelheid gingen uittesten.

Pupillen Jongens: Mathieu als snelste en Jarne de man met de langste adem

Ook bij de jongens hebben we een type Fien Peeters rondlopen, en deze mannelijke kopie is niemand minder dan onze Mathieu Maes. Zowel op de 60m (8”72), de 60mH (11”13) als bij het hoogspringen (1m20) was er geen kruit gewassen tegen dit snelle baasje. Op dit laatste nummer moest hij wel nog Jaan Tuerlinckx en Corneel Hermans (beiden ook mooie 1m20 achter hun naam) naast zich dulden, maar op de korte afstand, met of zonder horden, is er geen houden aan. Dit moet zijn clubmakkers stimuleren om nog een tandje bij te steken, en we denken dan aan een Alexander Van Brempt (zeer knappe 60m-race!), Jaan Tuerlinckx en Tobias Vansweevelt, die op de horden bewezen ook zeer fraai voor de dag te komen. Op datzelfde fraaie technische nummer doken ook Bent Artoos, Jesse Meyers, Ferre Hennens (ook sterk op de 60m) en Thijs Van Haute onder de 13”-grens, wat meteen aangeeft dat ze stuk voor stuk veel in hun mars hebben. Datzelfde geldt voor Finn Van Eepoel, Wout Didden, en Finn Bauwens, die sterk uit de verf kwamen op de 60m, en hier moed zullen uit putten voor de volgende wedstrijd. Jarne De Wilde liet een uitstekende 9”03 optekenen op datzelfde nummer (als 3° op het podium), maar zijn gloriemoment was toch de 1000m, waar hij met een 3’23”26-chrono iedereen het nakijken gaf. Een atleet uit Tienen had schitterend haaswerk afgeleverd, en op pakweg 200m van de meet zei Jarne ‘bedankt en tot ziens’, met in zijn spoor de eveneens beresterke Tobias De Vos (3’25”05) en de reeds genoemde Corneel Hermans (3’27”36). Ook Jesse Meyers (beresterke laatste 300m!), Milo Caers, Jan vanden Berghen, Wout Didden en Xander Corvers mogen terugblikken op een knappe 1000m-koers.
Net als bij de meisjes boezemde ook bij deze knapen het hordengevaarte blijkbaar weinig angst in, en meteen een PR-vermelding achter uw naam krijgen voelt gewoon ‘goed’ aan. Vraag het maar aan Mathijs Leemans, Ferre Weckx, Finn Frederickx of Mats Smeyers. Ook onze Jonas Boon, Daan Laureys, Arne Happaerts en Liam Willems hebben nu direct een nieuwe richtlijn voor hun volgende hordenwedstrijd. Voor Louis Jannsens, Fabian Vandenberghe (ook puike 60m!), Noah Reubens en Lowie Celis zal dat een duik onder de 14”-barriere zijn, terwijl Stef Dockx en Sebestiaan Clemens zich vooralsnog op de 15”-limiet zullen moeten richten. Rob Vanzeir (9”54), Lukas Vercruysse (9”57) en Quinn Fament (9”96) kwamen aardig voor de dag op de 60m vlak, en datzelfde mag ook gezegd worden van Rik De Smit (1m10) maar dan aan de hoogspringmat. Voor Arjen Truyers, Nand Pieck, Benne Rottiers en Matthijs Verschueren is het nog even zoeken welke discipline hen het best ligt, en ook Door Verdonck en Tuur Devroe moeten genieten van dat rijke pallet dat de atletieksport aanbiedt. Lopen, springen en werpen … 3 basisonderdelen die AL deze jongens en meisjes zolang als mogelijk moeten koesteren en beoefenen, kwestie van de motorische ontwikkeling zo optimaal mogelijk uit te bouwen, tegen de tijd dat het er werkelijk om doet.

Miniemen meisjes: Marie, Anneline en Lotte stelen de show ...

Net als bij de pupillen kregen we hier atletiek voorgeschoteld van de bovenste plank. Lotte Huenaerts bewees met haar voorbije optredens dat ze op een puik conditioneel niveau zit momenteel, en dat onderlijnde ze hier met een nieuwe persoonlijke besttijd van 10”80 op de 60m vlak. Alleen onze rassprintster Marie Vermeulen dook daar met een uitstekende 10”64 nog even netjes onder. De stijl waarmee dit laatstgenoemde meisje vanuit de binnenbaan iedereen het nakijken gaf, is werkelijk om duim en vingers af te likken. Soms krijgen mensen dit gratis mee van moeder natuur, en Marie is zo iemand die blijkbaar toevallig geheel vooraan stond toen ze de kwaliteit ‘stijlrijk lopen’ aan het uitdelen waren. In datzelfde rijtje zat ook Elise Leempoels, die hier haar eerst atletiekwedstrijd afwerkte, en zich meteen in de kijker liep, niet alleen door netjes haar reeks te winnen in 11”87, maar vooral met een stijl alsof ze dit al jaren onder de knie heeft. Via Hera-voorzitter Hans weten we ondertussen dat deze jonge dame niet alleen de zus is van Hanne, maar daarenboven ook nog een aardig potje voetbal speelt bij Wijgmaal. Onze andere snelle miniemen, zoals een Ella Hauquier (fraai 11”51), Charlotte Van Mierlo (knap 11”53, ook mooie verspringstijl), Imke Storms (11”53) en Noor Latinis (11”88) hebben aan deze pocket-Mbappé er meteen een kwaaie klant bij!
Heel wat ROBA-volgers, waaronder ondergetekende, keken enorm uit naar de 300m, waar de trainingsvriendinnen Anneline Smets en de reeds genoemde Lotte Huenaerts mekaar naar een nieuwe toptijd zouden stuwen in een onderling duel. En we kregen echt waar voor ons geld, want pas na een 220m had Anneline de schitterend gestarte Lotte te pakken, en dan nog werd het een spannende eindstrijd met een nieuw PR-tijd voor Anneline (43”29) en een 43”63 voor Lotte, die daarmee net boven haar chrono van 1 week voordien bleef. Dit was zonder enige twijfel één van de hoogtepunten van de namiddag… Ook Noor Peeters liet een mooie PR-tijd (47”96) optekenen, net als de reeds genoemde Ella, Elise, Noor Latinis en Imke, die een indrukwekkende laatste rechte lijn liet optekenen. Zo’n 300m is natuurlijk voor deze miniemen een loodzware opdracht (vergelijkbaar met de 400m voor de hogere leeftijdscatg.) wat meteen extra respect doet opborrelen richting Bikha Peeters (48”58), Alessia Milis (49”25, ijzersterke wedstrijd) en Jolente Alen (49”70), die de 50”-grens netjes wisten te doorbreken.
Niet alleen de 300m schreef Anneline op haar naam, maar ook op het korte hordennummer (10”12) en aan de verspringbak (4m38) trok ze aan het langste eind. Imke Storms kwam ook op een PR-tijd (10”48) uit op datzelfde hordengebeuren, al zat ze tijdens de opwarming abrupt wat in de knoei met haar techniek. Op zulk moment een rust uitstralende trainer langsheen de kantlijn hebben rondlopen is dan een Godsgeschenk, en met onze Hera-trainster Liese Dewyngaert hadden we de juiste dame op de juiste plaats rondlopen. Die fraaie 10”48 is dus ook een beetje haar verdienste …
Phileine Hoeyberghs (knappe 10”64) en Finn De Coster (10”88) hebben ook een boontje voor dit technische nummer, alsook Nore Van Loo (11”17) en Bette Van Rompuy (11”30), die dit atletiek-onderdeel weten te smaken.
Naast Liese liep ook zus Paulien rond als ondersteunende trainer, en zij liet haar kennis en kunde ondermeer aan de verspringbak renderen. Mogelijk hebben haar tips geholpen bij Marie Vermeulen (4m08) die haar record verbeterde met 8 cm, en ook de net vernoemde Bette Van Rompuy bracht haar PR (4m07) boven de 4m-grens. Ook Peter gaf bij het opwarmen de nodige instructies aan deze jonge dames, en meisjes als een Sien Van Den Baere (3m73), Avril Goovaerts (3m63) en Amélie Feyaerts (3m58) wisten dat te waarderen. ‘Niet naar de plank kijken Dames!’ hoorden we hem vaak roepen, met daaraan toegevoegd de kwinkslag ‘ze ziet nu wit, en ze blijft wit zien’ …
Of dat het geholpen heeft weten we niet, maar Sari Jonckers, Kaat Geleyn, Rosanne Turlinckx en Inse Somers lieten hier toch een persoonlijk record optekenen, en ook Maya Wittevrouw, Roos Witters, Jana Nulens en Noa Smekens kregen dat 2 letterwoord achter hun naam.
 
De DAK-trainers Romy, Ronny en Jo hielpen overal waar nodig, en ook ons BETA-duo Chantal en Gerrit was gans de dag in de weer om die bonte bende bij te staan, over de kerngrenzen heen natuurlijk. Ook de HERA-trainers Tim, Michael, Elias en Hans waren ter beschikking van éénieder, en stonden onze jongens en meisjes bij met gepaste kennis, kunde en vooral ‘kindgerichte’ houding.  
Meisjes als een Flavie Claes, Helena Bries, Elona Buchet en Yana Wauters werden dus niet aan hun lot overgelaten, net zomin als Bo Verlinden, Riet Verdonck, Ileana Aielli, Sterre Van Der Velpen (mooie 300m) en Lune Schepens. Dit maakt onze clubformule zo succesrijk bij de jongeren.

Miniemen jongens: Jose en Luka verdelen netjes de buit …

Reeds sinds vorig jaar weten we dat Luka Schoolmeesters een veelzijdig baasje is, die snelheid koppelt aan een meer dan gemiddelde uithouding, en daarnaast over een sterke werparm, alsook over veel springkracht beschikt. Met deze kwaliteiten op zak hoeft het u niet te verbazen dat Luka maar liefst 4 maal naar het podium werd geroepen, kortom … bij iedere discipline waaraan hij deelnam!
Op de 80mH moest hij (13”93) alleen het hoofd buigen voor een beresterke knaap uit Tienen, en het brons was er weggelegd voor Sune Wolfs, die een 14”87 achter zijn naam kreeg. Sune wist diezelfde positie ook te bemachtigen bij het verspringen (4m17), maar hier was Luka werkelijk een maatje te sterk (4m65) voor al zijn 15 clubgenoten. Arthur Op ’t Eyndt (4m03) en Willem De Smit (erg blij met eveneens 4m03) overschreden de kaap van de 4m, iets wat duidelijk ook binnen het bereik ligt van Ilias Goossens (3m99), Klaas De Keersmaecker (3m97) en Stan Vermunicht (3m97).
Op de 300m werd Luka finaal 3° in de eindafrekening, door reeks 1 op zijn naam te schrijven. Hij moest er wel alles uitpersen om de net genoemde Ilias bij te benen, want pas net voor de meet had hij zijn 1 kop kleinere Beta-collega bij het nekvel! Wat een kracht schuilt er in dat beresterke ventje!
In de sterkste reeks zaten Jose Huybrechts en Carlo Appah, en beiden bewezen overduidelijk uit het goede hout gesneden te zijn. Carlo kwam uit op de 2° eindplaats met een fraaie 45”45-chrono, maar kon toch geen vuist maken tegen het geweld van Jose, die erg overtuigend een toptijd van 43”63 realiseerde. Met zijn ruime paslengte heeft hij natuurlijk een streepje voor op de clubvrienden, en dat bleek ook op de 80m vlak. Ook hier waren onze 2 zwarte jongens outstanding, met een knappe 10”96 voor Carlo, en uitstekende 10”64 voor Jose, die met een zegegebaar z’n prestatie nog wat extra in de verf zette.   
We keren nog even terug naar de 300m, waar ook Robbe Vandamme schitterend voor de dag kwam op dit loodzware nummer, door zijn reeks te winnen, in een persoonlijke besttijd van 49”74. Naar het einde toe kon hij nog net de terugkeer van Senne Caers afslaan (50”07, wat een laatste 100m!).
Ook Bas De Wolf, Rune Happaerts, Toon Herbots, Mateo Wierinckx, Nis Vervoort en Pepijn Defauw weerden zich als een duiveltje in een wijwatervat, maar beten zich eveneens de tanden stuk op die knappe 300m-tijd van Robbe. ‘Nog te lastig, zo’n 300m’ moet Mats Van Cauter gedacht hebben, zodat hij zich zuiver concentreerde voor de 80m vlak (12”95) en de verspringbak.

Mats, en al die andere jongens en meisjes, duiken nu in een 2 maanden durende vakantieperiode, waarmee ze gelukkig niet alleen dat bijzonder rare schooljaar achter zich mogen laten, maar vooral terug tijd hebben voor de fun van het ‘samen sporten’, het terug met clubvrienden en vriendinnen naar weer normale meetings kunnen gaan, waar ook weer de mama’s en de papa’s langsheen de zijlijn mogen postvatten …

rudy

DIKKE PROFICIAT AAN ONZE DAK-COLLEGA’S VOOR AL HET FRAAIE WERK !

Volledige uitslag:

PUP 60m Dames (39 deelnemers)
1   Peeters Fien 2010 ROBA 8.64 (PR)
2   Janssens Nina 2010 ROBA 8.96 (PR)
3   Frederickx Maya 2010 ROBA 9.02 (PR)
4   Vermeeren Jinte 2010 ROBA 9.29 (PR)
5   Coosemans Lotte 2010 ROBA 9.35 (PR)
6   De Keersmaecker Annabel 2010 ROBA 9.36 (PR)
7   De Swert Julie 2011 ROBA 9.42 (PR)
8   Vanhentenryck Lora 2010 ROBA 9.43 (PR)
9   Tytgat Joke 2010 ROBA 9.47 (PR)
10   Bakelants Mirthe 2011 ROBA 9.51 (PR)
11   Mans Febe 2010 ROBA 9.51 (PR)
12   Swinnen Zoë 2010 ROBA 9.68 (PR)
13   Maes Nette 2010 ROBA 9.69 (PR)
14   Goris Jana 2011 ROBA 9.77 (PR)
15   Verheyen Mila 2010 ROBA 9.80 (PR)
16   Van Rompaey Liene 2011 ROBA 9.88 (PR)
17   Janssen Liv 2010 ROBA 9.97 (PR)
18   Brück Anna 2011 ROBA 9.99 (PR)
19   Hulsmans Niemke 2011 ROBA 10.07 (PR)
20   Cornelis Lente 2011 ROBA 10.11 (PR)
21   Dewinter Eline 2010 ROBA 10.16 (PR)
22   Verbruggen Bente 2011 ROBA 10.21 (PR)
23   Goovaerts Laure 2011 ROBA 10.27 (PR)
24   Bogaerts Laure 2011 ROBA 10.33 (PR)
25   Van Aerschot Lena 2011 ROBA 10.35 (PR)
26   Minnart Elise 2010 ROBA 10.36 (PR)
27   Vrijsen Jade 2010 ROBA 10.36 (PR)
29   Hubregsen Anouk 2010 ROBA 10.46 (PR)
30   Naert Louise 2011 ROBA 10.59 (PR)
31   Vernelen Britt 2011 ROBA 10.61 (PR)
32   Lambrechts Ava 2011 ROBA 10.72 (PR)
33   Dunon Febe 2011 ROBA 10.73 (PR)
34   Eeckhout Emma 2010 ROBA 10.78 (PR)
35   Cauwenberghs Cato 2010 ROBA 10.89 (PR)
36   Michiels Marie 2011 ROBA 11.00 (PR)
37   Beckers Juliette 2010 ROBA 11.20 (PR)
38   Dendas Jolijn 2010 ROBA 11.24 (PR)
39   Jarnija Ellinor 2011 ROBA 11.75 (PR)

PUP - 60h - Dames (68/6H/7) (27 deelnemers)
1   Peeters Fien 2010 ROBA 11.22 (PR)
2   Janssens Nina 2010 ROBA 11.59 (PR)
3   Frederickx Maya 2010 ROBA 11.60 (PR)
4   Mans Febe 2010 ROBA 11.67 (PR)
5   Vermeeren Jinte 2010 ROBA 11.70 (PR)
6   Coosemans Lotte 2010 ROBA 11.96 (PR)
7   Verheyen Mila 2010 ROBA 12.28 (PR)
8   Maes Nette 2010 ROBA 12.44 (PR)
9   Brück Anna 2011 ROBA 12.88 (PR)
10   Van Rompaey Liene 2011 ROBA 12.96 (PR)
11   Vanhentenryck Lora 2010 ROBA 13.14 (PR)
12   Hulsmans Niemke 2011 ROBA 13.22 (PR)
13   Bakelants Mirthe 2011 ROBA 13.25 (PR)
14   Hubregsen Anouk 2010 ROBA 13.26 (PR)
15   Dewinter Eline 2010 ROBA 13.33 (PR)
16   Janssen Liv 2010 ROBA 13.47 (PR)
17   Swinnen Zoë 2010 ROBA 13.56 (PR)
18   Minnart Elise 2010 ROBA 13.59 (PR)
19   Vernelen Britt 2011 ROBA 13.77 (PR)
20   Naert Louise 2011 ROBA 13.94 (PR)
21   Cornelis Lente 2011 ROBA 14.14 (PR)
22   Vrijsen Jade 2010 ROBA 14.23 (PR)
23   Lambrechts Ava 2011 ROBA 15.29 (PR)
24   Dunon Febe 2011 ROBA 15.32 (PR)
25   Van Aerschot Lena 2011 ROBA 15.35 (PR)
26   Beckers Juliette 2010 ROBA 15.65 (PR)
27   Jarnija Ellinor 2011 ROBA 15.74 (PR)


PUP 1000m - Dames (28 deelnemers)
1   Vanhentenryck Lora 2010 ROBA 3:25.83 (PR)
2   Peeters Fien 2010 ROBA 3:37.09 8,77
3   Hubregsen Anouk 2010 ROBA 3:45.34 (PR)
4   Tytgat Joke 2010 ROBA 3:54.79 (SR)
5   Maes Nette 2010 ROBA 3:57.80 (PR)
6   Brück Anna 2011 ROBA 3:59.63 (PR)
7   Vernelen Britt 2011 ROBA 4:03.24 (PR)
8   Coosemans Lotte 2010 ROBA 4:04.01 (SR)
9   Dewinter Eline 2010 ROBA 4:06.42 (PR)
10   Verheyen Mila 2010 ROBA 4:12.19 (SR)
12   Minnart Elise 2010 ROBA 4:15.80 (PR)
13   Vrijsen Jade 2010 ROBA 4:18.72 (PR)
14   Goris Jana 2011 ROBA 4:19.86 (PR)
15   Verbruggen Bente 2011 ROBA 4:22.26 (PR)
16   Goovaerts Laure 2011 ROBA 4:24.55 (PR)
17   Lambrechts Ava 2011 ROBA 4:25.01 (PR)
18   Hulsmans Niemke 2011 ROBA 4:25.05 (PR)
19   Cauwenberghs Cato 2010 ROBA 4:26.73 (PR)
20   Bogaerts Laure 2011 ROBA 4:26.74 (PR)
21   Eeckhout Emma 2010 ROBA 4:31.42 (PR)
22   Van Aerschot Lena 2011 ROBA 4:43.56 (PR)
23   Michiels Marie 2011 ROBA 4:48.96 (PR)
24   Dendas Jolijn 2010 ROBA 4:50.30 (PR)
25   Jarnija Ellinor 2011 ROBA 4:54.24 (PR)
26   Beckers Juliette 2010 ROBA 4:54.31 (PR)
27   De Swert Julie 2011 ROBA 4:54.47 (PR)
28   Swinnen Zoë 2010 ROBA 4:59.06 (PR)

PUP - hoog – Dames  (28 deelnemers)
1   Peeters Fien 2010 ROBA 1.30m (PR)
2   De Keersmaecker Annabel 2010 ROBA 1.25m (PR)
3   Van Rompaey Liene 2011 ROBA 1.20m (PR)
3   Mans Febe 2010 ROBA 1.20m (PR)
3   Verheyen Mila 2010 ROBA 1.20m (PR)
6   Frederickx Maya 2010 ROBA 1.15m
6   Hubregsen Anouk 2010 ROBA 1.15m (PR)
6   Brück Anna 2011 ROBA 1.15m (PR)
6   Bakelants Mirthe 2011 ROBA 1.15m (PR)
6   Vanhentenryck Lora 2010 ROBA 1.15m (PR)
6   Janssen Liv 2010 ROBA 1.15m (PR)
6   Tytgat Joke 2010 ROBA 1.15m (PR)
6   Janssens Nina 2010 ROBA 1.15m (PR)
14   Swinnen Zoë 2010 ROBA 1.10m (PR)
15   Cauwenberghs Cato 2010 ROBA 1.05m (PR)
15   Goris Jana 2011 ROBA 1.05m (PR)
15   Vernelen Britt 2011 ROBA 1.05m (PR)
15   Coosemans Lotte 2010 ROBA 1.05m (PR)
15   Maes Nette 2010 ROBA 1.05m (PR)
20   Naert Louise 2011 ROBA 1.00m (PR)
20   Cornelis Lente 2011 ROBA 1.00m (PR)
20   Dewinter Eline 2010 ROBA 1.00m (PR)
20   Eeckhout Emma 2010 ROBA 1.00m (PR)
24   Goovaerts Laure 2011 ROBA 0.95m (PR)
24   De Swert Julie 2011 ROBA 0.95m (PR)
24   Minnart Elise 2010 ROBA 0.95m (PR)
24   Beckers Juliette 2010 ROBA 0.95m (PR)
28   Jarnija Ellinor 2011 ROBA 0.90m (PR)

PUP - 60 - Heren (41 deelnemers)
1   Maes Mathieu 2010 ROBA 8.72 (PR)
3   De Wilde Jarne 2010 ROBA 9.03 (PR)
5   Vansweevelt Tobias 2010 ROBA 9.19 (PR)
6   Bauwens Finn 2010 ROBA 9.19 (PR)
7   Tuerlinckx Jaan 2011 ROBA 9.25 (PR)
8   Didden Wout 2011 ROBA 9.28 (PR)
9   Van Eepoel Finn 2010 ROBA 9.37 (PR)
10   Van Brempt Alexander 2011 ROBA 9.42 (PR)
11   Hermans Corneel 2010 ROBA 9.48 (PR)
12   De Vos Tobias 2010 ROBA 9.49 (PR)
13   Vanzeir Rob 2010 ROBA 9.54 (PR)
14   Caers Milo 2010 ROBA 9.56 (PR)
15   Vanden Berghen Jan 2011 ROBA 9.56 (PR)
16   Vercruysse Lukas 2011 ROBA 9.57 (PR)
17   Hennens Ferre 2011 ROBA 9.62 (PR)
18   Boon Jonas 2010 ROBA 9.67 (PR)
19   Meyers Jesse 2010 ROBA 9.81 (PR)
20   Artoos Bent 2010 ROBA 9.85 (PR)
21   Fament Quinn 2010 ROBA 9.96 (PR)
22   Corvers Xander 2011 ROBA 9.97 (PR)
23   Leemans Mathijs 2010 ROBA 10.21 (PR)
24   Willems Liam 2010 ROBA 10.24 (PR)
25   Truyers Arjen 2010 ROBA 10.27 (PR)
26   Frederickx Finn 2011 ROBA 10.29 (PR)
27   Pieck Nand 2011 ROBA 10.34 (PR)
28   Vandenberghe Fabian 2011 ROBA 10.36 (PR)
29   Janssens Louis 2011 ROBA 10.42 (PR)
30   Rottiers Benne 2010 ROBA 10.43 (PR)
31   Clemens Sebastiaan 2011 ROBA 10.44 (PR)
32   Laureys Daan 2010 ROBA 10.56 (PR)
33   Smeyers Mats 2011 ROBA 10.61 (PR)
34   Reubens Noah 2011 ROBA 10.65 (PR)
35   Happaerts Arne 2011 ROBA 10.66 (PR)
36   Weckx Ferre 2011 ROBA 10.73 (PR)
37   Verschueren Matthijs 2011 ROBA 10.84 (PR)
38   Verdonck Door 2011 ROBA 10.89 (PR)
39   Devroe Tuur 2011 ROBA 10.99 (PR)
40   Dockx Stef 2011 ROBA 11.07 (PR)
41   Celis Lowie 2011 ROBA 11.09 (PR)

1000 m pup Heren  (35 deelnemers)
1   De Wilde Jarne 2010 ROBA 3:23.26 (PR)
2   De Vos Tobias 2010 ROBA 3:25.05 (PR)
3   Hermans Corneel 2010 ROBA 3:27.36 (PR)
6   Meyers Jesse 2010 ROBA 3:31.55 (PR)
7   Caers Milo 2010 ROBA 3:36.12
8   Vanden Berghen Jan 2011 ROBA 3:37.10 (PR)
9   Didden Wout 2011 ROBA 3:39.38 (PR)
10   Corvers Xander 2011 ROBA 3:39.52 (PR)
11   Artoos Bent 2010 ROBA 3:42.49 (PR)
12   Bauwens Finn 2010 ROBA 3:43.63 (PR)
13   Fament Quinn 2010 ROBA 3:43.95 (PR)
14   De Smit Rik 2011 ROBA 3:46.72 (PR)
16   Weckx Ferre 2011 ROBA 3:53.43 (PR)
17   Willems Liam 2010 ROBA 3:55.45 (PR)
18   Vansweevelt Tobias 2010 ROBA 3:56.47 (PR)
19   Rottiers Benne 2010 ROBA 3:57.05 (PR)
20   Vandenberghe Fabian 2011 ROBA 3:57.42 (PR)
21   Clemens Sebastiaan 2011 ROBA 3:59.77 (PR)
22   Laureys Daan 2010 ROBA 4:00.91 (PR)
23   Hennens Ferre 2011 ROBA 4:01.96 (PR)
24   Verdonck Door 2011 ROBA 4:02.04 (PR)
25   Tuerlinckx Jaan 2011 ROBA 4:02.59 (PR)
26   Van Eepoel Finn 2010 ROBA 4:03.10 (SR)
27   Van Brempt Alexander 2011 ROBA 4:03.30 (PR)
28   Vercruysse Lukas 2011 ROBA 4:05.05 (PR)
29   Celis Lowie 2011 ROBA 4:07.02 (PR)
30   Reubens Noah 2011 ROBA 4:07.58 (PR)
31   Van Haute Thijs 2010 ROBA 4:08.48 (PR)
32   Smeyers Mats 2011 ROBA 4:10.67 (PR)
33   Boon Jonas 2010 ROBA 4:10.68 (PR)
34   Verschueren Matthijs 2011 ROBA 4:21.05 (PR)
35   Devroe Tuur 2011 ROBA 4:27.56 (PR)

PUP - 60h - Heren (68/6H/7)
2   Maes Mathieu 2010 ROBA 11.13 (PR)
3   Van Brempt Alexander 2011 ROBA 12.08 (PR)
4   Tuerlinckx Jaan 2011 ROBA 12.46 (PR)
5   Vansweevelt Tobias 2010 ROBA 12.46 (PR)
6   Artoos Bent 2010 ROBA 12.47 (PR)
7   Meyers Jesse 2010 ROBA 12.70 (PR)
8   Hennens Ferre 2011 ROBA 12.92 (PR)
9   Van Haute Thijs 2010 ROBA 12.95 (PR)
10   Didden Wout 2011 ROBA 13.17 (PR)
11   Leemans Mathijs 2010 ROBA 13.20 (PR)
12   Weckx Ferre 2011 ROBA 13.26 (PR)
13   Van Eepoel Finn 2010 ROBA 13.31 (PR)
14   Frederickx Finn 2011 ROBA 13.55 (PR)
15   Smeyers Mats 2011 ROBA 13.61 (PR)
16   Boon Jonas 2010 ROBA 13.93 (PR)
17   Laureys Daan 2010 ROBA 14.04 (PR)
18   Happaerts Arne 2011 ROBA 14.09 (PR)
19   Willems Liam 2010 ROBA 14.11 (PR)
20   Janssens Louis 2011 ROBA 14.13 (PR)
21   Vandenberghe Fabian 2011 ROBA 14.16 (PR)
22   Reubens Noah 2011 ROBA 14.62 (PR)
23   Celis Lowie 2011 ROBA 14.62 (PR)
24   Dockx Stef 2011 ROBA 15.75 (PR)
25   Clemens Sebastiaan 2011 ROBA 15.87 (PR)

PUP - hoog - Heren
3   Maes Mathieu 2010 ROBA 1.20m
3   Tuerlinckx Jaan 2011 ROBA 1.20m (PR)
3   Hermans Corneel 2010 ROBA 1.20m (PR)
6   Van Haute Thijs 2010 ROBA 1.15m (PR)
6   Van Brempt Alexander 2011 ROBA 1.15m (PR)
8   De Smit Rik 2011 ROBA 1.10m (PR)
8   Didden Wout 2011 ROBA 1.10m (PR)
8   Caers Milo 2010 ROBA 1.10m (PR)
8   Bauwens Finn 2010 ROBA 1.10m (PR)
8   Vanden Berghen Jan 2011 ROBA 1.10m (PR)
13   Artoos Bent 2010 ROBA 1.05m (PR)
14   Willems Liam 2010 ROBA 1.00m (PR)
14   Rottiers Benne 2010 ROBA 1.00m (SR)
14   Vansweevelt Tobias 2010 ROBA 1.00m (PR)
14   Fament Quinn 2010 ROBA 1.00m (PR)
14   De Vos Tobias 2010 ROBA 1.00m (PR)
14   Smeyers Mats 2011 ROBA 1.00m (PR)
20   Vandenberghe Fabian 2011 ROBA 0.95m (PR)
20   Boon Jonas 2010 ROBA 0.95m (PR)
20   Laureys Daan 2010 ROBA 0.95m (PR)
20   Celis Lowie 2011 ROBA 0.95m (PR)
20   Verschueren Matthijs 2011 ROBA 0.95m (PR)
20   Clemens Sebastiaan 2011 ROBA 0.95m (PR)
20   Leemans Mathijs 2010 ROBA 0.95m (PR)
27   Happaerts Arne 2011 ROBA 0.90m (PR) 

80m miniemen Dames (42 deelnemers)
1   Vermeulen Marie 2008 ROBA 10.64 (PR)
2   Huenaerts Lotte 2008 ROBA 10.80 (PR)
7   Hauquier Ella 2009 ROBA 11.51 (PR)
8   Van Mierlo Charlotte 2008 ROBA 11.53 (PR)
9   Storms Imke 2009 ROBA 11.53 (PR)
11   Leempoels Elise 2009 ROBA 11.87 (PR)
12   Latinis Noor 2009 ROBA 11.88 (PR)
15   Hoeyberghs Phileine 2009 ROBA 12.14 (PR)
16   De Coster Finn 2009 ROBA 12.15 (PR)
17   Milis Alessia 2008 ROBA 12.17 (PR)
19   Alen Jolente 2008 ROBA 12.28 (PR)
20   Claes Flavie 2008 ROBA 12.34 (PR)
21   Geleyn Kaat 2009 ROBA 12.36 (PR)
23   Van Den Baere Sien 2008 ROBA 12.42 (PR)
24   Bries Helena 2008 ROBA 12.45 (PR)
25   Tuerlinckx Rosanne 2009 ROBA 12.51 (PR)
27   Van Rompuy Bette 2009 ROBA 12.57 (PR)
28   Van Loo Nore 2008 ROBA 12.60 (PR)
29   Jonckers Sari 2008 ROBA 12.62 (PR)
30   Buchet Elona 2009 ROBA 12.73 (PR)
31   Wittevrouw Maya 2008 ROBA 12.77 (PR)
33   Somers Inse 2009 ROBA 12.78 (PR)
34   Smekens Noa 2008 ROBA 12.85 (PR)
35   Wauters Yana 2009 ROBA 12.88 (PR)
36   Feyaerts Amélie 2008 ROBA 12.94 (PR)
37   Nulens Jana 2009 ROBA 13.03 (PR)
39   Aielli Ileana 2008 ROBA 13.06 (PR)
40   Witters Roos 2008 ROBA 13.32 (PR)
41   Verdonck Riet 2009 ROBA 13.43 (PR)
42   Verlinden Bo 2009 ROBA 13.91 (PR)

300m min Dames (37 deelnemers)
1   Smets Anneline 2008 ROBA 43.29 (PR)
2   Huenaerts Lotte 2008 ROBA 43.63
3   Hauquier Ella 2009 ROBA 46.81 (PR)
5   Peeters Noor 2008 ROBA 47.96 (PR)
8   Leempoels Elise 2009 ROBA 48.31 (PR)
9   Latinis Noor 2009 ROBA 48.40 (PR)
10   Storms Imke 2009 ROBA 48.50 (PR)
11   Peeters Bikha 2008 ROBA 48.58 (PR)
14   Milis Alessia 2008 ROBA 49.25 (PR)
17   Alen Jolente 2008 ROBA 49.70 (PR)
18   De Coster Finn 2009 ROBA 50.23 (PR)
19   Van Rompuy Bette 2009 ROBA 50.66 (PR)
20   Jonckers Sari 2008 ROBA 50.93 (PR)
21   Van Der Velpen Sterre 2009 ROBA 51.02 (PR)
22   Van Loo Nore 2008 ROBA 51.23 (PR)
23   Buchet Elona 2009 ROBA 51.64 (PR)
26   Claes Flavie 2008 ROBA 52.46 (PR)
27   Van Den Baere Sien 2008 ROBA 52.59 (PR)
28   Van Mierlo Charlotte 2008 ROBA 52.70 (SR)
28   Bries Helena 2008 ROBA 52.70 (PR)
30   Wittevrouw Maya 2008 ROBA 53.04 (PR)
31   Tuerlinckx Rosanne 2009 ROBA 53.44 (PR)
32   Nulens Jana 2009 ROBA 53.61 (PR)
34   Goovaerts Avril 2008 ROBA 57.55 (PR)
35   Wauters Yana 2009 ROBA 59.07 (PR)
36   Verlinden Bo 2009 ROBA 1:00.39 (PR)
37   Schepens Lune 2009 ROBA 1:01.55 (PR)

60h min Dames (68/6H/7) (26 deelnemers)
1   Smets Anneline 2008 ROBA 10.12 (PR)
7   Storms Imke 2009 ROBA 10.48 (PR)
8   Hoeyberghs Phileine 2009 ROBA 10.64 (PR)
9   Peeters Bikha 2008 ROBA 10.86 (PR)
10   De Coster Finn 2009 ROBA 10.88 (PR)
11   Hauquier Ella 2009 ROBA 10.91 (PR)
12   Alen Jolente 2008 ROBA 11.05 (PR)
14   Van Loo Nore 2008 ROBA 11.17 (PR)
15   Latinis Noor 2009 ROBA 11.20 (PR)
16   Van Rompuy Bette 2009 ROBA 11.30 (PR)
17   Van Mierlo Charlotte 2008 ROBA 11.45 (PR)
19   Bries Helena 2008 ROBA 11.62 (PR)
21   Van Den Baere Sien 2008 ROBA 11.85 (PR)
22   Feyaerts Amélie 2008 ROBA 12.10 (PR)
23   Tuerlinckx Rosanne 2009 ROBA 12.20 (PR)
24   Goovaerts Avril 2008 ROBA 13.23 (PR)
25   Aielli Ileana 2008 ROBA 13.30 (PR)
26   Witters Roos 2008 ROBA 13.40 (PR)

ver min Dames (27 deelnemers)
1   Smets Anneline 2008 ROBA 4.38m (SR)
2   Hauquier Ella 2009 ROBA 4.35m (PR)
3   Van Mierlo Charlotte 2008 ROBA 4.34m (PR)
4   Peeters Bikha 2008 ROBA 4.27m (PR)
5   Storms Imke 2009 ROBA 4.21m (PR)  
6   Vermeulen Marie 2008 ROBA 4.08m (PR)
7   Van Rompuy Bette 2009 ROBA 4.07m (PR)
8   Hoeyberghs Phileine 2009 ROBA 3.98m (PR)
9   Van Den Baere Sien 2008 ROBA 3.73m (PR)
10   Latinis Noor 2009 ROBA 3.71m (PR)
11   Alen Jolente 2008 ROBA 3.68m (PR)
12   Goovaerts Avril 2008 ROBA 3.63m (PR)
13   De Coster Finn 2009 ROBA 3.59m (PR)
14   Feyaerts Amélie 2008 ROBA 3.58m (PR)
15   Van Loo Nore 2008 ROBA 3.56m (SR)
16   Jonckers Sari 2008 ROBA 3.54m (PR)
17   Geleyn Kaat 2009 ROBA 3.50m (PR)
18   Tuerlinckx Rosanne 2009 ROBA 3.48m (PR)
19   Somers Inse 2009 ROBA 3.44m (PR)
20   Wittevrouw Maya 2008 ROBA 3.19m (PR)
21   Witters Roos 2008 ROBA 3.14m (PR)
22   Nulens Jana 2009 ROBA 3.11m (PR)
23   Smekens Noa 2008 ROBA 3.10m (PR)
24   Buchet Elona 2009 ROBA 3.09m (SR)
25   Bries Helena 2008 ROBA 3.06m (PR)
26   Verdonck Riet 2009 ROBA 3.04m (PR)
27   Aielli Ileana 2008 ROBA 2.93m (PR)

80m min Heren (18 deelnemers)
1   Huybrechts Jose 2008 ROBA 10.64 (PR)
2   Appah Carlo 2008 ROBA 10.96 (PR)
3   Schoolmeesters Luka 2009 ROBA 11.08 (PR)
5   De Keersmaecker Klaas 2008 ROBA 11.38 (PR)
6   Caers Senne 2008 ROBA 11.41 (PR)
7   Wolfs Sune 2009 ROBA 11.43 (PR)
8   Goossens Ilias 2009 ROBA 11.50 (PR)
9   Op 't Eyndt Arthur 2008 ROBA 11.65 (PR)
10   Dewolf Bas 2008 ROBA 11.72 (PR)
11   Happaerts Rune 2009 ROBA 12.07 (PR)
12   Vandamme Robbe 2009 ROBA 12.18 (PR)
13   Wierinckx Mateo 2008 ROBA 12.37 (PR)
15   Herbots Toon 2009 ROBA 12.88 (PR)
16   Van Cauter Mats 2009 ROBA 12.95 (PR)
17   Vervoort Nis 2009 ROBA 13.06 (PR)
18   Defauw Pepijn 2008 ROBA 14.45 (PR)

MIN - 300 - Heren (16 deelnemers)
1   Huybrechts Jose 2008 ROBA 43.63 (PR)
2   Appah Carlo 2008 ROBA 45.45 (PR)
3   Schoolmeesters Luka 2009 ROBA 47.11
4   Goossens Ilias 2009 ROBA 47.55 (PR)
5   Vermunicht Stan 2008 ROBA 48.73 (PR)
6   De Smit Willem 2009 ROBA 49.36 (PR)
7   Vandamme Robbe 2009 ROBA 49.74 (PR)
8   Caers Senne 2008 ROBA 50.07 (PR)
9   Dewolf Bas 2008 ROBA 51.05 (PR)
10   Op 't Eyndt Arthur 2008 ROBA 51.39 (PR)
11   Happaerts Rune 2009 ROBA 52.04 (PR)
12   Herbots Toon 2009 ROBA 53.43 (PR)
14   Wierinckx Mateo 2008 ROBA 54.84 (PR)
15   Vervoort Nis 2009 ROBA 58.28 (PR)
16   Defauw Pepijn 2008 ROBA 1:00.43 (PR)

MIN - 80h - Heren (76/8H/8)  (9 deelnemers)
2   Schoolmeesters Luka 2009 ROBA 13.93 (PR)
3   Wolfs Sune 2009 ROBA 14.87 (PR)
4   Happaerts Rune 2009 ROBA 14.96 (PR)
5   Defauw Pepijn 2008 ROBA 15.04 (PR)
6   Dewolf Bas 2008 ROBA 15.76 (PR)
8   Herbots Toon 2009 ROBA 18.21 (PR)
9   Huybrechts Jose 2008 ROBA 19.93 (PR)

MIN - ver – Heren  (17 deelnemers)
1   Schoolmeesters Luka 2009 ROBA 4.65m (SR)
3   Wolfs Sune 2009 ROBA 4.17m (PR)
4   Op 't Eyndt Arthur 2008 ROBA 4.03m (PR)
5   De Smit Willem 2009 ROBA 4.03m (PR)
6   Goossens Ilias 2009 ROBA 3.99m (PR)
7   De Keersmaecker Klaas 2008 ROBA 3.97m (PR)
8   Vermunicht Stan 2008 ROBA 3.97m (PR)
9   Huybrechts Jose 2008 ROBA 3.87m (PR)
10   Dewolf Bas 2008 ROBA 3.83m (PR)
11   Caers Senne 2008 ROBA 3.77m (PR)
12   Happaerts Rune 2009 ROBA 3.63m (PR)
13   Vandamme Robbe 2009 ROBA 3.59m (PR)
14   Van Cauter Mats 2009 ROBA 3.46m (PR)
15   Herbots Toon 2009 ROBA 3.39m (PR)
16   Vervoort Nis 2009 ROBA 3.20m (PR)
17   Defauw Pepijn 2008 ROBA 2.93m