Verslag Leuven - Merksem - Brugge

17-18/08/19 - FC Leuven - Merksem - BK Meerkamp Brugge

Ditmaal brons van Sietske op het BK

Voorbije weekend trokken onze scholiere Stien De Meyer en onze meerkamp-lady bij uitstek, Sietske Lenchant, naar het mooie Brugge voor hun nationaal kampioenschap. Ondergetekende was daar niet van de partij, zodat hij met veel plezier trainer Peter de pen laat hanteren, die natuurlijk wel aan de zijlijn stond. Ziehier het verslag van Peter:

Verslag Tessenderlo - KVV CAD-SCH Oordegem - Utrecht

14-15/08/19 - Oordegem KVV CAD/SCH - Tessenderlo - Utrecht

Bronzen plak voor Wout Van Breedam!

Dit voorjaar (o.m. BVV) ervaarden we reeds dat ROBA in deze belangrijke leeftijdscategorie spijtig genoeg slechts een bescheiden rol vervuld binnen de Vlaamse atletiekwereld. Met amper … 9 atleten (3 meisjes, 6 jongens) naar het Vlaams kampioenschap trekken is voor een club als de onze een parameter waar de trainers en het bestuur mee aan de slag moeten gaan.

Verslag meetings Herentals-Mol-Lanaken-Ninove-Aalst-Beernem-Perwez

7-10-11/08/19 - Herentals-Mol-Lanaken-Ninove-Aalst-Beernem-Perwez

Voorbije woensdag waren een aantal Roba’s afgezakt naar het Kempische hinterland, meerbepaald naar Herentals, waar onze ACHL-collega’s, zoals u weet, over een schitterende infrastructuur beschikken. Vier van onze cadetten meisjes, zijnde Zita Beelen, Ella Guldentops, Hanne Leempoels en Amélie Denecker maakten er gretig gebruik van op de 100m en aan de verspringbak, met ondermeer een dubbel PR voor deze laatstgenoemde (13”69, 4m57).

Verslag Europabeker First League in Noorwegen

Europabeker First League in Noorwegen

ROBA-BOY LAHSENE BOUCHIKHI DRAAGT STEENTJE BIJ TOT HET BEHOUD VAN BELGIË IN FIRST LEAGUE VAN EUROPABEKER.

Het kwam er voor het Belgische team op de eerste plaats op aan, daar in het Noorse Sandnes (de thuishaven van de broertjes Ingebrigtsen), bij de eerste zeven te eindigen om de degradatie te ontlopen. En België deed het, want het werd 6de. Zo mag ons land over twee jaar opnieuw in de op één na hoogste Europese atletiekafdeling aantreden. Mede dankzij onze Lahsene BOUCHIKHI.

Finale BVV pupillen & miniemen op 14/09/2019 in Tienen

Straffe jongens en meisjes, die van ROBA en RCT! Voor het eerst organiseren 2 clubs samen de finale van de Beker Van Vlaanderen voor pupillen en miniemen! Zowel de meisjes als de jongens van beide clubs, hebben zich geplaatst voor deze finale! Samen sporten, samen racen, samen op het podium en nu samen dé atletiekwedstrijd van het jaar voor pupillen en miniemen organiseren! Hoe leuk is dat?! Hoe mooi kan sport zijn?! Het feest gaat door in Tienen op zaterdag 14 september 2019! Of we er naar uitkijken?!

Verslag BK 10km Lokeren

03/08/2019 - BK 10km te Lokeren

BK 10KM te LOKEREN  : ROBA MEE AAN HET FEEST MET TWEEMAAL ZILVER !

Een selecte groep ROBA's kwam zaterdag 3 augustus jl. naar Lokeren, die gezellige stad aan de Durme, afgezakt. Niet zozeer voor de Lokerse Feesten, maar om er te strijden voor de "Belgische titel 10km op de weg" in de diverse leeftijdscategorieën. Al werd er geen goud binnengehaald, toch hebben onze aubergines, met tweemaal zilver, er een gesmaakt feest van gemaakt.

Groot Mosselfestijn Kern HERA 2019

Op zaterdag 7 september 2019 en zondag 8 september 2019 organiseert ROBA kern HERA in Wespelaar hun jaarlijks mosselfestijn.

zaterdag 7 september 2019 17:00u - 21:30u
zondag 8 september 2019 11:30u - 15:00u

Plaats: Gemeenschaps- en Ontmoetingscentrum Haacht-Station, Neysetterstraat, 3150 Wespelaar

Naast mosselen kan je ook kiezen voor koninginnenhapje of koude schotel (met frieten of brood)

 

Verslag Stratenloop Gelrode

03/08/2019 - 35ste Stratenloop Gelrode

35ste EDITIE VAN DE STRATENLOOP VAN GELRODE SCHEERT HOGE TOPPEN!  MET ONZE ROBA's IN EEN HOOFDROL ...

Ook dit jaar kende de Stratenloop van Gelrode een stevig succes. Zowel sportief als organisatorisch. Wat is het geheim van Gelrode toch? Telkens die eerste zaterdag van augustus willen zowel de adepten van het wegcircuit als hun enthousiaste supporters te Gelrode zijn. Men is er al aan de 35ste editie van de Stratenloop toe.

Verslag meetings Beveren-Tessenderlo

30/07/2019 - Beveren

02/08/2019 - Tessenderlo

Onze collega’s van atletiekclub Volharding trokken met hun niet alledaags programma in Beveren menig atleet aan, niet in het minst enkele Roba’s van onze 'Yellow Armada'-kern. Op de 2 mijl-wedstrijd mochten we een persoonlijk record noteren voor Nina Lauwaert (mooie 10’19”70 !) en Elien Osselaer, die met haar 11’52”76 ondermeer Stefanie D’haen (12’04”82) achter zich hield.