Verslag BK Masters 2019

15-16/06/2019 - BK masters te Sint-Niklaas

JEANNINE, VERA en JOOST STELEN VOOR ROBA DE TRICOLORE SHOW!

Nog zo'n slechte keuze niet, Sint-Niklaas als locatie voor het BK voor masters. De naam kan wel in die richting wijzen, maar er werden daar in de hoofdstad van het Zoete Land van Waas heus geen Sinterklaasgeschenkjes uitgedeeld. Voor elke medaille of tricolore titel ontplooide er zich een bikkelharde strijd, waarbij onze ervaringrijke ROBA-dames en -heren een aardig woordje meespraken in de debatten.

Verslag Huizingen-Diepenbeek-Tienen

10/06/2019 - Huizingen-Diepenbeek-Tienen

Gouden steeple medaille voor Elias De Wilde!

Pinstermaandag is een vrije feestdag die traditiegetrouw druk opgevuld wordt met atletiekwedstrijden van allerlei pluimage. Zo hadden de OEH-collega’s in Huizingen uitgerekend op deze dag hun voorraad provinciale schildjes uitgestald voor de atletieknummers steeple en 10.000m. Op dit laatste onderdeel wist Diziana Vangoidsenhoven de 3de stek te bemachtigen bij de dames.

Verslag Herenthout en Tienen

8-9/06/2019 - Herenthout en Tienen

Op zaterdag 8 juni trokken enkele jonge ROBA’s naar de Antwerpse Kempen in Herenthout, één van de kernen van onze ACHL-collega’s, en er konden alweer heelwat lachende gezichten ‘gespot’ worden op dit open jeugdcriterium. Denken we maar aan het benjamin-duo Tibe Willems en Ana Suetens (vooral bij de kogelstand …), en pupil Sarah Prenen, die zichtzelf overtrof in de discusring. Met dezelfde werptuig kwam ook minieme Lore Willems (22m16) er tot een persoonlijke bestprestatie.

Verslag Stratenloop Aarschot

34ste Stratenloop van Aarschot

BLIJVEND SUCCES VOOR LOOPKLASSIEKER ... BIJ EEN STEEDS TOENEMEND WEDSTRIJDAANBOD.

Wat gebeurt er als de Knoet en ROBA, kern BETA, met zijn ervaringrijke organisatieteam onder de leiding van Jos Janssens, de handen in elkaar slaan en de 34ste editie van de Stratenloop van Aarschot op de planning zetten?

Verslag meetings Booischot - Lier

07-08/06/2019 - Meeting Booischot en FC meeting Lier

De wind als grote spelbederver …

Met Booischot en Lier stonden er 2 meetings op het programma die gezien de beperkte afstand wel op wat ROBA’s konden rekenen, zeker vanuit de Beta- en Hera-kern. Het Booischotse sportcentrum ‘De Lichten’ ligt bij wijze van spreken op fietsafstand van Betekom, alleen het weer was niet van dien aard om er even een rustig ‘opwarmend fietstochtje’ van te maken.

Verslag BVV Masters Nieuwpoort

02/06/2019 - BVV voor masters te Nieuwpoort - Afdeling 1

ROBA HANDHAAFT ZICH IN HOOGSTE AFDELING!

Het interclubgebeuren is altijd een beetje reizen. Deze keer was Nieuwpoort "the place to be" voor de Beker van Vlaanderen voor masters, afdeling 1. Een bekercompetitie overigens die sedert vorig jaar betwist wordt met per club één gemengd team: dames en heren samen dus, mooi zoals het hoort... Een oproep tot wapenstilstand werd het geenszins, daar te Nieuwpoort, eerder een bikkelharde "Slag om de IJzer" voor de puntjes.

Verslag meetings Humbeek - Ninove

01-02/06/2019 - Meeting in Humbeek en Ninove

Op de 1ste juni trokken enkele ROBA’s naar de Grimbergse deelgemeente Humbeek om de eerste opgestapelde examenstress al wat van zich af te schudden. Die broodnodige ‘ontspanning’ was bij scholier Roan Van Uffel (12”70 op 100m) en cadette Zita Beelen (31”86 op 200m / 15”20 op 100m) zelfs van die aard dat er een persoonlijke besttijd in zat. Clubgenote Ella Guldentops liet 14”49 en 30”94 optekenen.

Verslag jeugdmeeting Lebbeke

30/05/2019 - JEUGDMEETING LEBBEKE

Vanuit het Oost-Vlaamse Lebbeke ontvingen we alweer enkele fraaie jongerenuitslagen.

Wat dacht u van de 9"79 (60m) en 2’04”48 van benjamin Jarne De Wilde (2x knappe PR), of de 9”20 van pup Lotte Huenaerts op de 60m, eveneens een persoonlijke bestprestatie. Haar leeftijdsgenoot Connor de Troyer zette volledig zijn zinnen op de 1000m pup jongens, en hij kwam uit op een 3’30”26.

Verslag FC Oordegem

01/06/2019 - Flanders Cup Memorial Buyle te Oordegem

ROBA IN HET ZONNETJE MET ZES PERSOONLIJKE RECORDS !

Oordegem, dat atletiekvriendelijke oord in Oost-Vlaanderen. ... Na de succesvolle IFAM-meeting aldaar een week eerder, mochten we er op zaterdag 1 juni ook de Flanders Cup-meeting "Memorial Buyle" beleven. De zon was op de afspraak in het Putbosstadion, net als elf ROBA's, die er het beste van zichzelf gaven.